Ahojte, len by som sa chcela opytat, ci to je normalne, ak moj syncek 13 mesacny prestal mavat, teda davat papa. Ako 10 mesacny to robil, aj na povel. Ale od roku nic. Proste aj keby som sa na hlavu postavila. A ano nechcem porovnavat, ale deticky v jeho veku, dokonca aj mladsie kyvaju a mavaju. 🙄 No a ani tlieskat, este mi ukaze prstom, ked mu tlieskam, ze nono. 😆😆😆😆
To vazne chlapci su taki, ze ked nieco nechcu, tak ani za Boha? Ake mate skusenosti? Inak je zlaty, komunikativny smejko. ❤️ Vdaka
Ps: len mi nepiste, ze je to nejaka vada, lebo dostanem infarkt.
Co je opica cvicena ked ma davat papa na povel. Nehrot to proste nechce
ty fakt asi nevieš , čo sú skutočné problémy....
Nech ma. Moj bude mat dva. Niekedy da sam niekedy nie.
Ako to ps ti neni blbe ? S takouto malichernostou ? Si predstav že si to tu čítajú aj mamičky , ktoré majú detičky choré , hendikepované a ty tu napíšeš nepíšte že to je vada lebo dostanem infarkt ? Strašne fakt niekedy čo si tu človek prečíta ….
@mima1 dakujem za normalnu odpoved.
@nika11103 to ze su ja ozaj chore ci postihnute feti este neunsmena, ze ked to autorka nspise tak ju treba zrusit! Ona by ju asi ta mama choreho vi postihnuteho dietata pochopit bedela skor ako ty. Tak sa trraz tu netvarme ze svoje hociake aj male strosti nebudeme riesit , lebo ved su na tom iny aj ooovela horsie ! Ale aj lepsie 😉 tak tolko nemoralizuj.
@svetlonos dakujem ❤️
Autorka, moj ma dva roky. Nedavno este vsetkym vonku kyval ako na prveho maja 😁 a teraz ked sa ho opytam ci pozdravi, vacsinou povie nein/ nie 😂 Vsetci to beru s humorom. A prestal dokonca po case aj hovorit slova ktore vedel. Vratil sa k nim zas az po pol roku alebo vobec. Nic mu nechyba je zdravy a ten tvoj tiez. Hlavne sby vnimal, ze zdravus ty. Uvidi a pochopi, neskor zopakuje, ma cas 😀 hlavu hore.
rado sa stalo 🙂
@svetlonos jej, ty si super. Dakujeeeem
Neboj sa nič mu nie je, len deti ako rastú uvedomujú si samé seba. Môj 2,5 ročný povie že deda nepozdravi. Samozrejme každý hneď že ako ho vychovávame, ale ja viem, že dedo do neho stále rypal, provokoval takže ho nenútim. Ináč zdraví všetkých ľudí na ulici.
nemas zac, ked budes chciet klidne napis spravu, vyhneme sa tak premudrelcom, aj ked vela nazorov je tu aj fajn 🙂
Vyzerá, že ma viac rozumu ako mama. Sry.
@larazivago wau. 🤦🏻♀️ Este, ze si tu vetu neudrzala v sebe. 😆😆😆🤦🏻♀️🤦🏻♀️🤦🏻♀️🤦🏻♀️🤦🏻♀️🤦🏻♀️🤦🏻♀️🤦🏻♀️
No uz to nie je male babo. Uz ti nebude robit na povel akebo aku ty piskas. Zacne rozpravat, vykyvovanie je nudaaaa. Zacne ludom zvanit 😉
Ze "zo slušnosti"😁😁😁 ach ja chcem mat takéto problémy... Dva dni nespím, co dceru neprijali na strednú, ci zaberie odvolanie... No kazdy mame svoje "problémy"
Mojmu som tiez hovorievala, aby zakyval na pozdrav, od isteho casu zacal odmietat. Jedneho dna v ramci protestu hovori, ze: "Nezakyvas, ale zamavas!" A zamaval. Tak odvtedy sa ho pytan, ked sa s niekym zdravime, ci chce zakyvat alebo zamavat, jedno z toho si vyberie 🙂 Ma 2.5r teraz, takze je vacsi ako tvoj, ale ani u takeho mensieho mi to nepride zvlastne. Je isty typ deti, ktore na povel zdravia, spievaju, recituju, ja som bola taka. A potom su deti, co to neznasaju.
Asi ho to nudi, nas mal presne obdobie ze s tym naschval prestal. Potom zase zacal
co ti povedat. Leties mu na nervy. Ved je to clovek, nie opica 🙈 Nechaj ho tak. Mam 14. mesacneho a tiez nerobi nic na povel. Ale ani to nechcem. Spytam sa: das pa-pa? a niekedy da a niekedy nie. Ale nema povely. Evidentne je tvoj drobec dostatocne inteligentny, aby sa spraval ako cloviecik a nie ako zvieratko 😁
Nedalo sa, lebo je to tak
Oni su to taki vymyselnici. Moj ide mat tiez 13 mesiacov a v 10 krasne vedel napodobnit kravicku, rybku, tigra, leva…no a tiger sa mu paci najviac takze kazde zvieratko znie ako tiger odvtedy. 😀 a to muuu ani za svet uz nepovie 😂 uz si uvedomuje co sa mu paci a co nie a toho sa drzi. Takze tiez prestal vsetko napodobnovat a napodobni len to co ho fascinuje. 🙂 je to skor o svojhlavosti. Neboj, je to oka.
Chudáčik veď daj mu pokoj🙂)už ho to nebavi to fakt robia malé deti už je veľky.Vada je to, že ho tak pozorujes🙂v dobrom to myslim