Prečo plače 3 mesačný syn, keď ho obliekam?

something
31. okt 2012

Baby, otazka...robia to aj vase deti? Nam maly...3mesiace...strasne reve ked ho obliekam...ale to nieje problem...ale ja ked ho vyzleciem...ako teraz...bose nohy a bez teplacikov tak je spokojny, ako nahle mu obujem ponozky, koniec a rev...a ma pritom strasne studene nohy...co snim?Veselo si na mna rozprava a nohy studene 😒

chrumka
31. okt 2012

a place len pri obliekani ci aj potom ked je obleceny? Nas tiez plakal ked sme ho obliekali, v podstate si sem tam poplace aj teraz ked ho obliekame, ale ked uz je obleceny, tak uz je ticho a aj bol ticho ked bol maly. Mozno ho pichaju tie ponozky 🙂 Skus mu dat ine. Alebo ho tlaci gumicka na lytku.

jardu
31. okt 2012

vsetky deticky su radsej nahacikovia...neviem preco to tak, je, asi je na to nejake vysvetlenie. Aj u nas bol plac o dosu ked som obliekala, hlavne v zime...mozno mu je teplo, mozno mu oblecenie zavadza...samozrejme treba obliect aby mu nebola zima...najst nejaky kompromis ak sa da:o), vela stastia.

jankako
31. okt 2012

normálka...každé dieťa pri tom reve.a ked je väčšie tak ho nemožeš chytiť aby sa išlo obliecť 😀

hradnapani
31. okt 2012

myslim, ze drviva vacsina deti je nespokojna pri obliekani, cohokolvek 😉 Vas problem so studenymi nohami by som vyriesila teplymi dupackami, takze ominajuce gumicky a spadnute ponozky nehrozia

karolinka117
31. okt 2012

Aj naša plače, najmä keď jej obliekam body alebo tričko cez hlavu a dávam jej čiapku - a to má už 15 mesiacov 🙂 Ale keď je oblečená, už je kľud. Dúfam, že raz ju to prejde 😉

sachmetttt
31. okt 2012

nOO MYSLÍM ŽE SA MU TO NEPÁČI..nAJRADŠEJ SU NAHATÝ AKO NAŠA 🙂 ta plače pri obliekaní doteraz 🙂

stanislavao
31. okt 2012

kazde dieta je ine a dost vela deti neznasa obliekanie. synovec ma vyse 1,5 roka a "cirkus" za obliekanie robi dodnes a moja sestra, ked moba mala, mala uz 2, ci 3 roky, bol oktober, maminka ju obliekla, lebo isli von, bundicka, ciapocka a kym prisla von aj maminka, tak nasa mala sestricka bola na dvore vyzlecena do naha a veselo sa hrala so psom. a to stihla za cca 3 minuty. vyzliekla vsetko, bundu, teplaky, pancusky, sveter, tricko - netusim, ako si to vyzliekla, lebo moj syn si tricko vyzliect nevie, ani ako 3 rocny. treba si na to zvyknut, alebo ho skuste nejako zaujat napr. hrackou, klucmi, alebo niecim, aby zabudol na to, ze ho obliekate.

lujza123
31. okt 2012

@something preto iste prečo plače moja 3 ročná dcéra ked ju obliekam? Uprimne ked je teplo nieje ti prijemne uplne bez šiat? Mne ano, ja sa tym deťom ani nedivím že plačú

vinifred
31. okt 2012

..opýtaj sa ho... 😀

karamel
31. okt 2012

Preco sa moj maly rehoce, ked ho posteklim na ritku?

nasta197
31. okt 2012

ahoj deti maju radi volnosť moj syn robil toto iste nahemu mu boolo najlepsie 🙂) skus mu dať len nejake volnejsie ponožky

lenina19
31. okt 2012

no samozrejme že plačú ja neznášam takisto ked mám na sebe kopu vrstiev keby som dieťa tak plačem asi celú zimu.... 😀 😀 😀....no ale tiež sa pamätám že ked sme boli s mojou malou na kontrolu bedrových klbikov tak tie detičky tam revali jedna radosť ked som na ne pozrela ani som sa nečudovala bolo mi ich až ľúto tie detičky boli naobliekané ako kozmonauti v skafandri...nemohli sa ani pohnúť ..niektoré mamičky napriek tomu že v čakárni bolo mimoriadne teplo sa ani neunúvali ich trošku zobliecť z tých šiat....takže treba zvážiť aj množstvo šatstva pretože niekde som čítala že dieťatku stačí plus jedna vrstva navyše ako sme oblečení my a kedže mamičky obliekajú asi 5 až 6 vrstiev tak detičky si môžu aj pľúca vyškriekať....deťom treba aj imunitu budovať ....toť môj názor... 😉 🙂

majka35
31. okt 2012

všeobecná odpoveď na otázku... deti vždy plačú, keď sa im niečo nepáči, na to si musíš zvyknúť 😉 ešte sa toho plaču napočúvaš 😵

vonicka
31. okt 2012

Ano, vela deti pri obliekani place a preco? No lebo sa im to nepaci 🙂 U nas je plac hlavne pri vecernom obliekani po kupani. Ale ked ho vecer vyzleciem a necham lozit holeho po zemi, tak stvara take kusky, ze nechapem 🙂 Vtedy je ovela akcnejsi a pohyblivejsi a vrti sa akoby pojdol dive huby. Ja si to vysvetlujem tak, ze deti maju v sebe prirodzenost a ta spociva aj v nahote. Proste vedia co je dobre 🙂

zuzka38
31. okt 2012

lebo obmedzujes jeho slobodu...

namarie
31. okt 2012

tak ako píše @lenina19 , možno ho len veľmi naobliekaš, ja som mala dosť keď som videla v lete v 30°C horúčave (nehovorím, že je to tvoj prípad) dieťa v teplákoch a mikine... a naša mala vtedy ledva polroka a bola len v tielkových bodoch a kratičkých kraťaskoch aj to len preto aby nešla len v bodoch 😀 teraz máme napr. v dome 17°C a ona má len body s dlhým rukávom a pančušky a je spokojná... na tie nôžky mu skús hrubšie panšučky, možno ho fakt len tlačí gumička na lýtku... treba skúšať, ale sú deti, čo neznesú byť naobliekané...

lucina7
31. okt 2012

naša tiež plakávala, že vraj to robia deti ked ich obliekaš oni potom časom prestanú. asi im to nie je príjemné.

cerez
31. okt 2012

Tak ja čakám na deň, keď prestane revať, utekať a spierať sa pri obliekaní či pri prebaľovaní. Náš to nemal rád ani ako maličký a ani teraz. U nás to momentálne vyzerá ako súboj "sumo", malý vyhráva! 😀

linda2766
8. apr 2019

@cerez moja mala tak krici ze mi idu prasknut bublenky a ma 3 mesiace