Prečo nechce 6-týždňové bábätko spať v kočíku?

misickaa4
30. dec 2019

Ahojte, moje 6 tyzdnove babo mi spi v kociku vonku nejaku pol hodinu doobeda. Poobede je to lepsie, ale cez ten den...viete mi poradit?
Dakujem

zuzuliennka1
30. dec 2019

skus nosic/satku, niektore deti su “nekocikove” 🤷🏼‍♀️

diewcatqoo
30. dec 2019

Ahoj, nie kazde dieta je kocikove. Moj nespal v kociku nikdy. Teda, raz ano, ked mal asi mesiac. To bolo prvy a posledny krat. Nechcel sa ani nosit, a to sme skusali satky, rozne nositka... spal iba v postielke.

papaya308
30. dec 2019

Moj do polroka v kociku vrestal ako divy

vedorka
30. dec 2019

Nevzdávaj to. Moj mal na zaciatku obdobie iba satky, kocik isiel bokom. Som rada ze som to nevzdala, zvykala aj nan, odpadol by mi neskor chrbat aj ruky z nosenia. Cize musel aj kocik, lebo stary rodicia a nedalo sa nosiť stále. Striedali sa obdobia, niekedy som mala pocit, ze uz ho nebudeme potrebovat a potom zase ok, bol v nom rad a ja tiež.

paulinkaa2
30. dec 2019

@misickaa4 moja sa nechala voziť a spala vnom až po 8t.

nickpick
30. dec 2019

@misickaa4 treba skusat, u takeho maleho babatka sa stale vsetko rychlo meni, jeden tyzden kocik nemusi, druhy ti bude spat iba v nom, uz sama vies ktory je asi jeho najdlhsi spanok, tak chodievajte von len pocas neho, moze si pospat cez den aj v postielke, alebo nosici, tieto prve tyzdne sa neda este nastopro povedat co ma rad a co nie, tiez si hlada co je pre neho najprijemnejsie....

lula313
31. dec 2019

Dcéra mala take obdobie medzi 1-6 mesiacom, že kocik ani za svet, inak rev a nedala sa utisit a po roku kocik už vôbec.. každé dieťa je ine