moj syn ma 6 dnia nechce mi spavat v noci cez den spi krasne 3 az 4 hodinky a v noci he hore je vykupany prebaleny napapany a nechce spat :(
moze mat zameneny den s nocou.
nenarodil sa v noci? moze mat otoceny den s nocou 🙂 🙂 🙂
takéto čerstvé detičky nemajú den a noc, idú si svoj režim, presne ako píše sampo 🙂 bude to určite OK 🙂 veľa šťastia 🙂
Môj má 13 mesiacov a dodnes nespí 🙂 a to je cez deň hore a spí iba raz. Držím palce, nech sa vám to urovná!
och :D moja zlata skoro stresujes :D moj maly spi v noci asi od dvoch rokov....aj tak sa budi ze ho musim utekat zakryt alebo dat "dudu"
Moj syn bol tiez taky. V noci po kojeni na mna kuka, ze ako: uz som sa najedol, kde je moja zabava?
Na to, aby sa babatka naucili rozdiel medzi dnom a nocou ho treba aj robit doma. Teda:
cez den bezi radio, vysavac, pracka a pod., normalny hluk domacnosti. Babtku sa venujes aktivne, rozpravas mu, chodis s nim, ukazujes, maznas sa, steklis ho atd.
V noci pravy opak: ziaden hluk, len uplne minumum svetla, prebalit len ked je nevyhnutne, nerozpravat, nehrat sa, iba po tme alebo pri malickom svetle nakojit a zase ulozit.
Isty cas to trva, ale prehodi sa.
(Inak, syn zacal spavat celu noc pravidelne az ked mal 3,75 roka ☹)
Ako pisu baby je to velmi skoro na to aby dokazal rozlisit den snocou,urcite netreba cakat ,ze za par dni prespi celu noc,viem o tom svoje mam 17mes.syna cakam na to kazdy den ,ze uz bude konecne prespata noc a doposial sa nam to nepodarilo ,budi sa aj 10krat 😒 mala som uz aj taky stav ,ze som sa skoro zrutila od unavy,ale co uz chceli sme ich starajme sa ,vsetko raz prejde 😉 drzim palce nech mu to netrva tak dlho sko nam ....
take male babo vobec nevie, ci je den ci noc 🙂 to bude este chvilku trvat, kym nabehnete na nejaky rezim.