Prečo moje dieťa nespí?

monika1302
28. apr 2014

mame 13 mesacnu dcerku ktora sa v noci stale budi nato ze musi pit mlieko kazde dve tri hodinky....je to strasne ked bola mala spala v noci dobre teras je to katastrofa.....nemate s tym niekto skusenost co ste robili prwslo to same????v noci jej skusam dat caj ale pije trosku aplace kym nedostane mlieko uz som jej skusala dat aj tie homeoptatika sedaliu a nic to iste poradte .....dakujem

azbestica
28. apr 2014

aj nasa sa tak budila na kojenie velmi casto, ale casom to preslo

euka210
28. apr 2014

ked je dojcena, tak je to normalne. Moj prvy sa budil, kym sme ho neodstavili. Druhy ma 6m a do polnoci je aj 3x hore. Bud pockas, kym to prejde, alebo odstavis, alebo skusite par noci vydrzat ten rev a mlieko proste nedat, vtedy bude lepsie, ak bude pri nej manzel, aby necitila Tvoje mlieko.

slnieckko
28. apr 2014

moj ma 20 mesiacov a doteraz sa budi na mlieko kazde 3 hodiny, neprespal este ani jednu noc... na UM je skoro od narodenia. stale cakam ze ho to prejde sameho ale asi nie, ked som skusala mlieko mu nedat plac bolo pocut asi na ulicu 😒 neviem co s tym a nema srdce a trpezlivost nechat ho v noci vyrevovat

janinah
28. apr 2014

treba dať silnejšiu večeru tesne pred spaním,ale ani to nezaručí pokojné spanie,môj syn ešte ako skoro 3r. v noci pýtal kakavko a ani čajíkom som ho neošalila...jednoducho to treba vydržať a dávať čo chce a čo potrebuje......

bajana
28. apr 2014

Pretoze dostane, co chce...skus zabojovat, vydrzat hystericke place a po par nociach to prestane...

flower72
28. apr 2014

Viem, že je to na prášky. Môj syn sa budí každé dve hodiny a kojím ho. Kým som to vnímala, že je to katastrofa a obťažujúce, malý bol nervózny, plačlivý, ja nevyspatá a podráždená. Potom som sa s tým zmierila. Môj Maťko je pokojnejší, aj ja. Nemám srdce ho nechať vyrevať, hoci sme to skúšali. Ryčal možno dve hodiny, nepomohlo to. Čím dlhšie som ho nechávala, tým to bolo horšie. A už vôbec dcérku neporovnávaj, mňa to len ubíjalo, že tamtej kamarátke dieťa spí celú noc a podobne. Fakt, ona z toho vyrastie. Sú to predsa naše milované detičky, ešte sú príliš malé, aby niečo zneužívali vo svoj prospech.

elian
28. apr 2014

Niektoré deti prespia noc už ako trojmesačné a iné ...... a iné nie 😀 ......Môj má 19 mesiacov a je hore na kojenie minimálne 5 x 🙂 ...... Dcéra mi prvý krát prespala noc až ako 2,5 ročná ....., hlavu hore, vydrž, všetko časom prejde...... Nie si v tom sama 😀 😀 😀

25daniela
28. apr 2014

Poslat k dietatu manzela, nech ho upokojuje on a mlieko az rano, ako platna dookola opakovat mlieko az rano, mlieko az rano a tak sa nauci dieta spat celu dlhu noc. Mlieko az rano a NIKDY nepovolit...

d_anica
28. apr 2014

To je normálne, dieťa má kratšie spánkové cykly a potrebuje pomôcť pri zaspávaní. Nechať dieťa vyrevať, je kruté. Jednoducho odignorovať potrebu dieťaťa, až kým chúďa nerezignuje ☹ viem, že je to ťažké, môj syn začal spávať celú noc až keď mal 2 roky a 4 mesiace. Boli dni a noci keď som od únavy plakala. Ale dieťa z toho musí vyrásť. Bude lepšie, ver tomu 🙂

lencika
1. máj 2014

my mame so spani m stale problem a to ma uz 3 roky stale sa budi a musime byt aj pri nej ked ide spat je to unavujuce, mozno ju to prejde ma len 13 mesiacov detom sa stale menej navyky