Prečo môj 13 mesačný synček v noci nespí?

alka2408
19. sep 2010

ahojte.Prosim vas o radu uz som zufala.Moj Tomasko vecer zaspava okolo pol deviatej co si myslim ze je este celkom v pohode. Ale posledny mesiac sa v noci zobudi bud o jednej alebo druhej a nechce spat.Nic nepomaha ani kojenie ani nosenie a dokonca ani hupanie na fitlopte.Zobudi sa a je aj 2-3 hodiny hore.Potom sa mi ho podari na lopte uspat a do 2 hodin je hore znova.Uz neviem co mam robit.

janulka182
19. sep 2010

ahoj. a kolko ti spinka cez den? a kolko spi spolu za 24 hodin? moze to byt zapricinene tym, ze cez den spi proste dlho a nieje dostatocne vycerpany na to, aby prespal celu noc.

alka2408
autor
19. sep 2010

@janulka182
ahoj.No cez den chodi spat o 12-tej a prespi tak do tristvrte na dve az do pol tretej.

janulka182
19. sep 2010

a spolu za 24 hodin je to kolko?

buffinko
19. sep 2010

@alka, okolo roka sme mali niečo podobné - boli to zúbky. keď vyliezli, malá zas spávala dobre. až kým sa nezačali tlačiť ďalšie....ale príčin môže byť samozrejme veľa.. ☹ no a ďalšia vec, že od cca 1,5 roka nespáva poobede a tak prespí celú noc. možno aj Tvoj synček patrí medzi deti, čo potrebujú spinkať menej.

zuza.m
19. sep 2010

my sme si tiež prešli všeličim a do dnešneho dna neprespi celu noc.tak tiež sa budi okolo 1-2 niekedy len pokuka a spi dalej inokedy sa preberie.ja som to nikdy neriešila a spala dalej proste som si ho nevšimala a nevenovala som sa mu..a on sa sam prehadzoval a neskor zaspal.vobec si neviem predstavit že by osm ho musela uspavat a skakat snim na lopte 😅 .vyskušaj to niekedy vobec nezasviet a spi dalej.ak plače tak si ho daj k sebe do postele ale vobec by som sa snim nezaoberala .nech vidi rozdiel že ked je noc treba spat.jasne je ked plače od zubkov,to sme davali geliky,a hladkali aby bol spokojny...