Či sa smeje, alebo sa zlostí, alebo ju tačí bruško alebo chce prebaliť.. stále iba piští. Naučila sa to len pre týždňom ale robí to stále. Niekedy to je rpíjemné, keď zapiští od radosti, ale ked piští namiesto plaču, trochu mi to lezie na nervy (a hlavne na uši) ☹ je to normalne??
@strapco13 dakujem, no ja sa z toho tesim ze sa tak rychlo uci nove veci, ale ked ti niekto piští cely den do ucha, to neni bohvie co .. ale snazim sa. ved kolko krat si pistime spolu... :D len najhorsie je, ze ona pisti vkuse a ja neviem co odo mna chce, predtym ked plakala som vedela podla placu co je treba, teraz pisti a ja som zufala, lebo vsetko skusam, nalievam ju cajikom, davam papat, prebalujem a ona furt a furt...
ale ako vravis, budem to nejako ignorovat, hadam sa coskoro nauci nieco ine a zaujme ju to natolko, ze n apistanie zabudne 😉
@cerfaa Ahoj. Chcem sa Ta opytat, ako dlho si mala s malinkou tento problem?Nam zacal maly pistat pred par dnami a uz sme z toho nervozny a unaveny. A ignoracia nepomaha, skor ho este viacej nazlosti... Ako dlho u Vas tento problem trval a ako ste sa ho zbavili( ci vobec?!). Vdaka.
Ahojte, aj nasa pisti, ale ona az vrieska 🙂 🙂 🙂 🙂 ale vidim, ze vacsinou, ked je unavena, a chce spinkat
@sandra1005 Ahoj, prepac ze az teraz. Myslim ze uz je to neaktualne, asi vam uz prestal, lebo u nas to trvalo asi tak dva tyzdne a bol pokoj. Potom sa zas naucila nieco nove a zacalo ju zaujimat to, na pistanie zabudla 🙂
@cerfaa No hej, uz som aj zabudla, ze pistal... Ale teda bolo to neznesitelne 🙂
@cerfaa ignoruj to ..tym myslim, nijak na to neupozornuj, ze to nema robit a podobne...tvoja reakcia je len povie tolko, ze to co sa naucila je pre okolie zaujimave
nic si z toho nerob..proste sa uci narabat s hlaskom..asi kazde dieta tym preslo...prestane ich to bavit, ked sa naucia nieco nove
vies ake to musi byt zaujimave pre toho drobca, ze ked chce, tak vie zmenit hlas, ze uz vie aj nieco ine ako plakat..ber to skor ako pokrok vo vyvoji...a dufaj, ze coskoro prijde zas na nieco nove 😉