Prečo malá stále plače?

evinkal
25. dec 2010

Milé maminky,už asi tri dni mi malá vkuse plače,či je v postieľke,alebo sa hrá...už som skúšala všetko možné a neviem prísť na to,čo jej asi môže byť a nechce mi ani spávať.Dnes konečne zaspala dúfam že aspoň hodinku bude.Očká si pretiera a keď ju uložím,postaví sa,hryzie do postieľky a plače...Už ju pomaly neviem ujľudniť,čo s tým?poradíte mi niečo?ďakujem

zajo79
25. dec 2010

zuby jej idu ... nurofen a vydrzat

palinkova87
25. dec 2010

áno idú jej zúbky,ak slintá hryzie.. tak sú to zúbky.. 😀

janka2732
25. dec 2010

nam tiež idu zubky ja malemu davam paralen čipok a na ukludnenie mi dr.predpisala fenistil kvapky.

cairka
25. dec 2010

ja by som tipla na uši 😒 skočte na ORL pohotovosť, ak je OK, len dobre, ale ak tam má nejaký zápal, tak nech zbytočne netrpí. Ten poplatok za pohotovosť za to stojí 😉

anna5232
25. dec 2010

ak sa ti ukludni,skus jej stlacit prstom jamku za uskami.Ak ihned zareaguje placom,tak má zapalene uská.Drzim palce.

zucha
25. dec 2010

zjavne ju nieco boli. Ale tazko ti niekto povie, co to je. Moze to byt hlava, zub, ucho, oko,....naozaj cokolvek. Asi by som isla najprv k obvodnej, ta nech urobi aj krvne testy, ci nema nejaky zapal v tele, pozrie aj usi a vsetko co sa da a hadam sa jej podari diagnostikovat pricinu.

pink_lady
25. dec 2010

sup pohotovost 😲

andrea487
25. dec 2010

ja by som na tvojom mieste zasla k lekárovi,prípadne skusila dat nurofen pocas dna ci sa ukludní.. ale každopádne,sama ti nepovie čo jej je,takže skus zajst a uvidíš.

bobocka
25. dec 2010

ja by som uz davno zasla k doktorovi.ja som taka.radsej dam maleho hned prezriet ako sama doma diagnozy vymyslat.na tvojom mieste by som hned sla.mozu to byt zuby,uska..hocico.ale zjavne jej nieco je a ak sama nevies prist na to,co to je,tak pride na to lekar.

erikaka
26. dec 2010

Podobný problém u svojho drobčeka som riešila pred nedávnom. Inak veľmi kľudné dieťa začalo byť mrzuté slabo spinkalo a ten neustály plač... Tiež som si najprv myslela či mu náhodou najdú zúbky. Po tom čo ho vyšetrili na pohotovosti a nič nezistili dala dr. ešte vyšetriť moč. A tul bol problém. V moči sa objavil hnis a krv. Takže treba skúsiť okrem tých zúbkov aj moč.