Dobry vecer, moja otazka znie. Sestra ma dcerku, a pri mne a starkych neplace, no pri mojom manzelovi place ked si ho nevsima je ticho,ale ked sa mu prihovori a pozrie na neho rozplace sa,mala ma 6 mesiacov. Je to neprijemne,neviem co si mam o tom mysliet.
Hovori sa,ze dieta citi auru cloveka, mam si azda mysliet,ze dieta citi zlu auru mojho manzela? Ako to riesit? Mate nejaku skusenost s podobnou skusenostou?
Tak cudzych sa pise cudzich ...
A k teme - nevidela by som za tym hned nejaku ezoteriku. Dietatko sa moze jednoducho bat (t.j. este nema skusenost alebo ma nejaku jednu negativnu skusenost) s okuliarmi, bradou, duzmi, sivymi vlasmi ci naopak ciernymi ... moze to byt naozaj vselico. Nepomozesete tomu, jednoducho nech sa priblizi k dietatku len tolko, kolko je schopne akceptovat, nelamat to na silu. Casom sa to zlomi, naberie pozitivnu skusenost a bude to uz fajn.
... je to bábatko a jednoducho to ber tak, že preňho je najbližší človek jeho mama. Je normálne, že deti plačú pri ľuďoch ktorých nepoznajú. Nič sa neboj, cestu si k sebe nájdu. A čo si máš o tom myslieť? Akože sa chceš teraz na to bábo hnevať, či ako? 😀
Ahoj, no Tvoj manzel moze mat nejaky vyrazny "prvok" na sebe, ktory ju laka. Je to normalne u takych malych deticiek. Nema bradu, fuzy, okuliare? Hocico to moze byt, co sa jej na nom proste nepaci. Mozno hlas ma nejaky taky, ze nanho reaguje placom - mozno trochu hrubsi, mozno ma len nejaku vonavku, ktoru z neho citi a nepaci sa jej... ktovie, ale nehladala by som v tom nic so zlou aurou 😉
Moje dcera vrestala ako zmyslov zbavena ked sa jej prihovorila svokra. 😀 😀 😀 Potom si na nu zvykla ale rada ju nema dodnes. Ako dospela uz vie aj preco. 😖
Ach tie svokry 😀
Nasa princezna revala a bala sa pri svokrovcoch asi do 15.mes,potom uz nerevala ale stale sa bala,stranila sa ich,nemohli ju ani chytit...preslo ju to asi v 20.mes...a svagra zacala akceptovat (uz sa ho neboji ani neplace) az dnes a to ma 22.mes....a maly sme obdobie ked sa jej nesmel na ulici nikto prihovarit...dokonca ani predavacka v obchode,hned chytila histericky plac...
To prejde. Moja,mala tiez nechcela byt s mojim drahym.az dakedy okolo 19-20.m sa to prelomilo.dovtedy vacsinou rev a lepsie bolo,ked si ju nevsimal..a teraz uplne v pohode. Neries,daj,tomu cas.
Moji chlapci ked boli malí,teda hlavne ten najstarší, preplakali celú navštevu starých rodičov,teda hlevne z mužovej strany,ked prišli naši nebolo to také hrozné.Jednoducho malé bábätko je zvyknuté na svoju maminku,respektíve na svojich najbližších,s ktorými je najčastejšie v styku.Niektorý ludia sú mu viac simpatický,iný menej,s tým nič nenarobíš,oni z toho vyrastú.Teraz mám maličkého 10 mesačného a tiež je to tak raz plače ked k nám niekto príde,inokedy mu to nevadí,jedna kamoška ho môže zobrať hned na ruky,druhú si musí najprv okukať kým je pri nej v pohode,proste je to tak,s tým nič nenarobíš.Ako napísala katrinka8,niekto ma niečo čo sa bábätku nepozdáva,tak k nemu nechce ísť,môže to byť,vôňa(nefajčí náhodou?),razantnejší hlas,tmavé vlasy,okuliare,brada,nič iné by som za tým nehladala,yáleží to samoyrejme aj od povahz bábätka,niektorým nevadí nikto,niektorým zasa každý.
náš Miško neplakal na nikoho z rodiny ani na cudzích ľudí... iba na môjho krstného. Jak ho uvidel, spustil strašný plač. Ale už to prešlo. Naučili sme krstného čo mu má ukazovať aké smiešne veci a už je ok 😉 Niektorí ľudia sú proste detičkám nesympatické... tak ako aj nám.
dieta nevidi ziadnu auru, a ked aj hej myslim ze v tom problem nebude :D moja dcera od malicka plakala pri niektorych ludoch /hlavne chlapi/ nemholi sa na nu ani pozriet, inak to hned zacalo. trvalo to asi do jej 11 mesiacov, potom preslo. a minule k svokrovcom prisla navsteva -cernoch s manzelkou, ked sa k nej prihovoril, dostala taky zachvat placu az sa triasla..nic si z toho netreba robit, dieta sa boji niektorych cudzich ludi, vsetko to casom prejde