Ahojte
Mam taky mensi problem, nase dvojmesacne babo neustale precikava plienky. Vyskusala som uz tri druhy a pri vsetkych je to to iste. Stale ma mokry bud pravy,alebo lavu bok,niekedy az hore k rucickam. Akonahle to krpec uciti,co ho aj samozrejme chladi,tak sa mrvi a nespi. Cez den ho s nadejou davam spat,ze si oddychne a po pol hodke je hore,lebo je ocikany. Balim ho na pevno,ale to iba na chvilu,lebo tak kope nozickami,ze sa mu plienka uvolni. 🙂
Mate na to nejake finty? Dakujeeeem 😀
podla mna mate plienku zle nasadenu a slabo zapnutu. plienka musi mat tie bocne manzetky okolo noh smerom do vonka a zapnut ju treba na tesno. preto su lepsie plienky, ktore maju pruzny pas, aby babatko netlacili.neviem, ci ste vyskusali pampers actove baby a pampers premium care. nikdy sa nam nestalo, ze by bol v nich precikany. a skuste zvolit vacsiu velkost, ak sa to deje stale.
@bzunnka vid vyssie
skuste dm plienky nestalo sa mi to nikdy
aj Tesco plienky zlte su dobre
Kedze sa Ti mrvi, tak to znamena, ze Ti ukazuje potrebu cikania - ano, taketo male babo to robi. Kukni nieco o bezplienkovacej komunikacnej metode a dozvies sa, ze to miminka do neakych 4 mesiacov robia (neskor zacnu ignorovat svoje telo a neukazuju potrebu, ak sa na to nereaguje). ak nechces bezplienkovat, tak skus väcsiu plienku. moj syn bol tiez precikany vzdy na jednej strane, pretoze vzdy cikal do prava.
u nás bol ten istý problém, ale náš malý spinkal na bruchu a nie všetky plienky sú na to prispôsobené. U nás to prestalo, keď sme začali používať biele pampersky na noc, asi po troch mesiacoch sme prešli na zelené a tie používame dodnes a odvtedy nebol nikdy precikaný 🙂
tesco zelené plienky nám osobne vydržia najlepše, a to mám dve už sa dá povedať že velke baby, jed na má dva roky, a druha 3, ale staršia nosí len an noc plienku, požívame Zelené Tescp plienky, lebo ostatne su šmejdy, napríklad aj som bola najmenej spokojná zo Sleep&play plienkami pri tych boli hned precikané, potom dalšie su dobre pampers origos, clever plienky, a z lidla,... najhoršie su sleep&play.... my sme ich tiež vela prestriedali
Urcite kupit o cislo vacsie plienky... Mali sme ten isty problem, proste vypije viac, viac naraz vycika a tym padom mu mensia plienka nie je schopna absorbovat tolko mocu...
Skuste tesco plienky zlte alebo babylove z dm su uzastne a treba pozerat aj podla vahy a tak kupit.
asi mu zle dávaš plienku.nasad rovnomerne 😀 😀
Máme tento problém do dnešného dňa, malý bude mať pomaly 2 roky, najviac sa nám osvedčili najlacnejšie Tesco plienky-biele balenie. Ľutujem, že až tak neskoro som mu ich začala dávať, bola by som ušetrila kopu peňazí. Okrem toho aj v noci ho raz minimálne prebalím a na noc stiahneme kúrenie, aby mu nebolo teplo, nepil toľko čaju a potom sa neprecikával.
@bzunnka ahoj,používaš latkove plienky?ak papierové,skús použiť väčšiu veľkosť 🙂