Precikaná plienka verzus pot

annyq
8. jan 2018

Ahojte, uz 3. sa stako, ze maly mal po zobudeni mokry skoro cely bok...az na plachtu, a neviem ci to moze byt ze,sa tak poti alebo je to precikane, lebo raz to nezapachalo, raz trosku ano. Keby bolo precikane, tak treba vacsie plienky alebo zmenit znacku?

martinka13
8. jan 2018

Určite precikana plienka. Nam sa to stavalo bežne

misinka0611
8. jan 2018

Precikane

lavieenrose
8. jan 2018

precikana plienka...dovodov moze byt vela...mozno ste ju len zle zapli..mozno je mala, mozno je velka ,mozno rychlo cikal az to plienka nestihla absorbovat a bokom to vytieklo...

zuzina316
8. jan 2018

určite pocikaná. No neviem či pomôže väščia plienka, mám skúsenosť, že keď chlapci v predu plienky moc nacikajú (hlavne sa to stáva v ľahu) , je to tam naboptnané a keď ležia , okraj plienky "oddeli" (odcerí) od bruška a keď cikajú druhý krát v spánku ide to už mimo. Prípadne sa plienka trochu posunie a už to ide mimo. Zdá sa mi, že sa to stáva hlavne iba pri jednej značke, ktorá má ako keby kratší okraj na brušku a tým pádom sa pri pohyboch (v ľahu) zhrnie trochu dole a už "to" ide. Ja to riešim bežne.

sabca99
8. jan 2018

Podľa mňa sa až tak potiť nemôže, že by pot prešiel plienkou až na plachtu. Plienky sú teraz aj parfumované, takže ani moc pocikaná plienka nemusí zapáchať 🙂

lavieenrose
8. jan 2018

ani latkova plienka nesmrdi mocom hned...musi to odstat par hodin a potom je to citit...a inac odkedy latkujem aj na noc mala sa neprecikala...dovtedy bola sem tam nehoda...

misinka0611
8. jan 2018

@zuzina316 Mne sa toto stávalo pri Bella Happy , mám pocit, že tieto plienky sú menšie ako konkurenčne značky. Aspon tie, čo som vyskúšala ( Pampers Premium a Babylove ).

annyq
autor
8. jan 2018

No ja pouzivam Babylove...jednotky tak skusim dvojky alebo potom inu znacku asi

lavieenrose
8. jan 2018

@annyq vacsie cislo v tomto pripade ak malemu vyhovuju babylove nestriedala by som lebo v kazdej plienke je ina chemia a moze sa zaparit

katrin21
8. jan 2018

urcite precikany... nam ako jednotky najviac vyhovovali biele pampers,, aj dvojky este OK, ale do trojok uz nie... presli sme na babylove a super.. jedine tie neprecika, ale na noc treba bud menit castejsie ( ak aj v noci vela pije mliecka a casto), alebo dat uz vacsiu velkost, lebo aj to moze byt problem.. ak sa vahovo blizi k hranici hornej, tak prejdi na vacsie.

a tiez ako utahujes plienku... tie volaniky okolo gumiciek musia ist von, nezostat dnu, aby gumicka pekne bola na pokozke nozicky.. vela mamiciek robi v tomto chybu, ze to nevyrovnava pri prebalovani.. a tiez dat plienku vyssie na chrbatik a brusko .. a dobre zalepit, nie velmi volne, ani zas moc tuho, tak akurat, ale aby drzala , lebo ako sa dieta hybe, trochu povoli

lubi40
8. jan 2018

inak este mi napadlo, ze okrem tych volanikov na bokoch este treba upravit pipika pekne do stredu dole. Ale klusne moze byt aj velkost plienky.

timilv
8. jan 2018

My sme presne pre toto prestali používať Baby love. Denne sme sa niekedy aj 3krát prezliekali... Teraz máme Pampers a je všetko v poriadku, asi malej viac sedia.

lenkaam_1
8. jan 2018

Nam sa to tiez stava s pampers...nie casto ale stava 🙂

mischelin89
8. jan 2018

Nam sa to stane, ked zabudnem popravit pipika pekne rovno. Ked ho ma do strany, tak cika vacsinu mimo savej casti plienky.

ninah1486
9. feb 2022
Používateľ ninah1486 je nedôveryhodný
Je možné, že nejde o reálnu osobu, ale o profil alebo viacej profilov vytvorených za účelom propagovať konkrétne výrobky/služby alebo účelovo manipulovať diskusiu. Pozri príspevky od ninah1486.

to bude zlou plienkou

beahavala
12. feb 2022
Používateľ beahavala je nedôveryhodný
Je možné, že nejde o reálnu osobu, ale o profil alebo viacej profilov vytvorených za účelom propagovať konkrétne výrobky/služby alebo účelovo manipulovať diskusiu. Pozri príspevky od beahavala.

skus inu velkost plienky