Mamicky chodite so svojimi detickami vonku ked je zle pocasie?mam na mysli napr.ked je von docela teplo ale fuka strasny vietor(najme mamicky z anglicka asi vedia aky silny vietor mam na mysli 🙂 )moj maly ma 2 a pol mesiaca a bojim sa aby nedostal prievan na uska ked sa mu ciapocka zosuva pri otacani hlavkou.
vietor je nebezpečny nielen kvôli prievanu, ale aj prachu ktorý viri. my sme chodili v mraze, v snehu aj v daždi, ale vo vetre nie.
aj ja si to tak myslim len som chcela vediet nazor aj ostatnych mamiciek 🙂
@livuska1 ako mamicka z anglicka ti mozem napisat, ze chodime von aj za vetra, kedze tu fuka takmer kazdy den po cely rok 😀. Napriklad takyto vietor mame aj tieto dni, az nam prevracia kose a hojdacky na zahrade 😀 . Chodila som s malym od zaciatku a ciapku mi dokonca nezniesol, jedoval sa, az bol cely cerveny. Doteraz mne, ani mojim detom nikdy do usi nenafukalo a to chodime bez ciapky viacmenej celorocne. Podla mna, zapal usi je hlavne z infekcie, nie z vetra. A prievan tu v UK nepoznaju 😎.
@aliza ahoj.na to som tiez myslela,ze ked tu fuci ako dive skoro kazdy den tak kedy mam ist s nim von?ked vidim tie angl.deti bez ciapok,bose a hole nohy tak ma ide porazit.hlavna vec ze matka naobliekana.ale ide o to ze oni su tak zvyknuti zit a od mala takto ucia aj deti lebo je to pre nich bezne (tie ciapky a bose nozky).zatial som to riesila tak,ze ked fuka chodim von ale napr.dnes to bol hurikan 🙂 tak po takom vetre nie.
aj ja dam igelit na kocik 🙂 a ide sa. ale ked je uplne ze najhnusnejsie vetrisko ,tak ho supnem iba na balkon v kociku s igelitom. tam predsa len je to take schovanejsie
@livuska1 velký vietor je horší, ako mráz. Pokial možno, vo vetrisku sme boli doma.