Prechádzky s deťmi, keď je zlé počasie

livuska1
18. apr 2013

Mamicky chodite so svojimi detickami vonku ked je zle pocasie?mam na mysli napr.ked je von docela teplo ale fuka strasny vietor(najme mamicky z anglicka asi vedia aky silny vietor mam na mysli 🙂 )moj maly ma 2 a pol mesiaca a bojim sa aby nedostal prievan na uska ked sa mu ciapocka zosuva pri otacani hlavkou.

cikyta
18. apr 2013

@livuska1 velký vietor je horší, ako mráz. Pokial možno, vo vetrisku sme boli doma.

madono
18. apr 2013

vietor je nebezpečny nielen kvôli prievanu, ale aj prachu ktorý viri. my sme chodili v mraze, v snehu aj v daždi, ale vo vetre nie.

livuska1
autor
18. apr 2013

aj ja si to tak myslim len som chcela vediet nazor aj ostatnych mamiciek 🙂

miku1
18. apr 2013

@livuska1 S bábom by si mala chodiť von za každého počasia....ale keď už je fakt veľký vietor tak potom radšej nie🙂 Tak ako ti písali aj mamičky vyššie.

aliza
18. apr 2013

@livuska1 ako mamicka z anglicka ti mozem napisat, ze chodime von aj za vetra, kedze tu fuka takmer kazdy den po cely rok 😀. Napriklad takyto vietor mame aj tieto dni, az nam prevracia kose a hojdacky na zahrade 😀 . Chodila som s malym od zaciatku a ciapku mi dokonca nezniesol, jedoval sa, az bol cely cerveny. Doteraz mne, ani mojim detom nikdy do usi nenafukalo a to chodime bez ciapky viacmenej celorocne. Podla mna, zapal usi je hlavne z infekcie, nie z vetra. A prievan tu v UK nepoznaju 😎.

livuska1
autor
18. apr 2013

@aliza ahoj.na to som tiez myslela,ze ked tu fuci ako dive skoro kazdy den tak kedy mam ist s nim von?ked vidim tie angl.deti bez ciapok,bose a hole nohy tak ma ide porazit.hlavna vec ze matka naobliekana.ale ide o to ze oni su tak zvyknuti zit a od mala takto ucia aj deti lebo je to pre nich bezne (tie ciapky a bose nozky).zatial som to riesila tak,ze ked fuka chodim von ale napr.dnes to bol hurikan 🙂 tak po takom vetre nie.

lovula
19. apr 2013

@livuska1 chodím s chalanmi von aj za veľkého vetra, na kočík dávam vždy igelit proti dažďu a tak mu tam nenafúka

althejka
19. apr 2013

aj ja dam igelit na kocik 🙂 a ide sa. ale ked je uplne ze najhnusnejsie vetrisko ,tak ho supnem iba na balkon v kociku s igelitom. tam predsa len je to take schovanejsie