Ahojte som prvo rodička a tak hľadám rady. Ak bábätko dám do zimného overalu tak do kočíka potrebujem este niečo? Fusak? Alebo deku do vaničky?
Ja mám decembrovca, dávala som ho do takého h&m plyšového overalu (pod tým mal len leginky, tričko, ponožky a ) a tak išiel do fusaku
Ešte možno tak flisovy overal pod to .. ale neviem nemám skúsenost … ja som nebabušila a syn bol v pohode, nepotil sa a bolo mu teplúčko. Ešte na spodku vaničky som mala hrubú deku
Akoze z mojej skusenosti..narvat tak maleho cloviecika do takeho overalu bolo nad moje sily 😁 ja som mala skvely mega teply fusak z ovcej vlny,cize som baby davala don..len pancuchy,teplejsie ponozky,body a tenky svetrik..ak bolo velmi zima,tak som pridala leginky a hrubsi svetrik..ale moje neznasali teplo..jedna oktobrova,druha septembrova
My mame decembroveho, davala som body, svetrik, klasicku perinku a fusak.
Ja mam poslednu januarovu. Mala na sebe body. Pancusky. Tenky overal-plysovy a tak do hrubeho fusaku. Ale tak my sme na kysuciach. Zalezi od samotneho pocasia. V zime moze byt +10 ale aj -5. Do chladnejsieho pocasia sa s novorodencom neodporuca ist von.
Plysovy overal a fusak mala
Taky ten hruby overal mala ked chodila- a vtedy bez fusaku a dekou zakryta bola
Davala som hunateho medvedika a fusak
Tento overal co si poslala nie je podľa mňa vhodný pre novorodenca. Je dobrý taky mackovy overal a na to fusak. Pod to body a leginky
V kocíku najlepšie fusak. Dcéra milovala spať vonku - niekedy prespala vonku 4 hodiny - musí byť babo v teple a ležať pohodlne
Dobre je dat do fusaku. Za mna teda. Zalezi aku mate zimu
dávala som bábo do perinky.... perinka, fusak a do kočíka...
2 deti v januári, a jedno vo febr.
vies co, autorka, kup si oteplovacky, bundu, oblec sa, a na hodinu si lahni takto oblecena na lavicku vonku ked mrzne...potom nam napis ake to bolo...potom budes vediet, co mas dat dietatu, ktore este nema, a dlhsie mat nebude vlastnu termoregulaciu...
Urcite zimny fusak a do toho overal, ale nie takyto do snehu. Nieco makke jemne, ako ti tu uz pisu, hunate plysove 🙃
Ja som mala syna narodeného v novembri v overaly sle nie taký hrubý zimný. Skôr taký huňaty a mal puncochy a body tepláky a svetrik a vo fusaku.