Prebaľujete v noci?

kikaski
18. mar 2014

Ahojte,chcem sa spýtať,či vždy v noci svohe deťúrence prebaľujete.Malá mi niekedy prespí 11 hodín vkuse a nechcem ju budiť kvôli plienke,ale ráno ju už má dosť mokrú.Plienky používame kvalitné,vraj zvládnu aj 12 hodín,ale bojím sa,či neochorie,keď sa celú noc neprebalí.Máte nejaké skúsenosti s tým?

edita84
18. mar 2014

ja som nikdy neprebalovala v noci a to používame babylove plienočky

prasiatko30
18. mar 2014

v1r uz vydrzali celu noc v jednej plienke

daniela242
18. mar 2014

Nie, nikdy som v noci neprebaľovala. Plienky to vždy v pohode vydržali 🙂

jasminet
18. mar 2014

ked ju prebalis tesne pred spanim a plienka ti vydrzi neprecikana, tak neprebaluj pocas noci. ja neprebalujem, plienka je rano ako granat. ine je samozjreme, keby sa pokakala, alebo by sa pravidelne precikavala....

xmischelkax
18. mar 2014

Ja tiež neprebaľujem 🙂 V pohode vydrží celú noc, precikaná ešte nebola.

edvelyn
18. mar 2014

Nasa mala ma pol rocka a spava od 21 do 6-7 hod. ..prebalim ju vzdy pred spanim a preco by som ju budila ked spi?a pokial ju to nebudi tak nemas dovod ju prebalovat cim by sa ti automaticky zobudila...

lucinocka
18. mar 2014

prebalujem ked sa zobudi a treba dat mlieko, inak ju kvoli tomu nebudim...teraz uz cika trosku menej, ale donedavka kazda plienka precurana a vyskuslai sme vsetky znacky

jahodka8
18. mar 2014

Bud rada, že spí celú noc, moja bývala 4x hore na kojenie a mojkanie.

luba28
18. mar 2014

aj ja chcem,aby moj maly spal celu noc,.... ☹ a ani by som nemukla,nie to este prebalovala,.... 😀

lejlla
18. mar 2014

neprebalujem...jedine ked sa v noci zobudi sam,takprebalim inak ani nemuknem 😀

yollanda
18. mar 2014

nie, len v pripade, ze by bol velmi velmi mokry a budilo ho to, alebo mal nakadene

magic08
18. mar 2014

zo zaciatku som prebalovala, teraz uz nie, rano ma plienka asi kilo 😀 😀 😀

siska53
18. mar 2014

Kym sa v noci budili,ano,ked da prestali,tak,uz nie. (cize maly od 3.m,mala po roku).

kkl82
18. mar 2014

ja prebalujem este aj teraz mojho dvojrocneho, lebo sa mi v noci vela dojci, tak by to jedna plienka neprezila 😉. syncek je na to zvyknuty, od 3.-4. mesiaca prebalovanie v noci ignoruje, prip. mi obcas pomoze tak, ze dvihne zadocek, ked treba 😀. to vsetko bez otvorenia oci, ci nejakeho zbytocneho vyrusovania.

palomka
18. mar 2014

nikdy som v noci neprebalovala deti, pokial naozaj neboli pokakane 🙂

grossmann
18. mar 2014

Moja ma 6mes. a neprebalujem....kaka mi az dopoludnia a nestalo sa, aby sa precikala, ked bola malinka, do cca 2.mes. tak zvykla sa pokakat aj v oci, tak som prebaalovala...ale potom uz nie...malu nakrmim vecer o cca osmej a potom v noci len raz okolo 2, a rano je plienka docikana, ale myslim, ze nie nejako strasne....

vroni
18. mar 2014

neprebalujem. Plienka sice rano vazi "tonu", ale nepreteka (ekoplienky z dm). Maly spava od osmej do siestej az osmej (zavidiet netreba, cez den taha dvanastky bez spanku a poobede a vecer uz byva riadne protivny), ale keby sa v noci pokakal, tak by som plienku menila.

barb06
18. mar 2014

Pokial sa nepokaka alebo do rana neprecika, tak by som neprebalovala, aspon ja to tak robim 🙂 resp. nerobim (neprebalujem), kedze mala mi v noci nekaka od 3 mesiacov a plienky drzia 🙂

whiterosses
18. mar 2014

ja ju sem tam prebalím, ked cítim že má riadne plienku nafučanú čo je pocikaná tak vtedy ju prebalím ale niekedy ani nevie čo tak tuho spí .. zvikla sa sem tam precikať tiež mi spáva cca 12hodín tak ju teraz sem tam kontrolujem ako je natom :D

alexia11
18. mar 2014

Ja prebalujem, mala sa mi zobudi na to, ze ma velmi zacikanu plienku, evidentne jej vadi a ma studeny zadok. Ked sa nezobudi a ma pocikanu, necham ju tak, nech si spi.....

alexandra1104
18. mar 2014

ja pouzivam na noc pampers zelene 4+ takze vydrzi celu noc plienka len skoda ze aj mala tolko nedokaze spat

ichbinich
18. mar 2014

Prebalovala som ich iba ako novorodencov, ked aj kakali skoro do kazdej plienky.
Niekedy boli precikani, aj syn aj dcera, tak som dala rano prat a bolo 😉
Ja mam tiez na noc pre dceru zelene pampersky, len skoda, ze o tych 12 hodinach spanku mozem iba snivat 😀

luvika
18. mar 2014

Ja tiež nie, už asi od 4 mes. nie je treba. Nikdy nie je precikaný a ráno sa zobudí a hneď prebalí 🙂

sense
18. mar 2014

ja prebalujem raz v noci, ked sa zobudi na flasu ....ale keby mi prespi 11hod. v kuse a rano plienka nie je pretecena by som nechala....

nifido
18. mar 2014

ahoj vobec by som to na tvojom mieste neriesila ak pekne spi naco ju budit svoje dve deti som okupala o pol siedmej dostali cistu plienku a sup sup napapt a spinkat neprebalovala som jedine ked sa pokakali inak nie samozrejme som pouzivala pampersky active maximalna spokojnost vstavali s napisanou plienkou ale nepretiekla 🙂 to je moja skusenost

mirkazbirka
18. mar 2014

Ja som malú taktiež neprebaľovala v noci, teda do teraz to robím. Keď bola maličká, tak som sa tiež bála, aby nebola dlho mokrá, tak som ju prebaľovala. Vždy sa mi ale veľmi prebrala a potom nemohla zaspať. Tak som prestala a od vtedy spí lepšie.

chanthall
18. mar 2014

odkedy sa dcérka prestala prečisťovať, teda keď po narodení prestala kakať aj v noci, prestala som prebaľovať.
Cca od dvoch mesiacov som ju prebalila večer a potom až ráno. Doteraz to tak je.

P.S.: kamoška, kt. prebaľovala v noci, tak ľutovala. Dcérku naučila na pohodlnú suchú plienku, teda aj cez deň v meste, doma či na návšteve hneď po popiškaní sa hádzala o zem, bola zlá... keď jej dala suchú plienku, odrazu pokoj. Kupovala tie plienky, čo ja - oranžové Pampers a kým ja som za ne dala 20€/mes, ona aj 40€/mes. Teraz má jej dcéra takmer 3 roky a ešte vždy si žiada plienku. Nočník ani záchod nechce vidieť.

gretocka
18. mar 2014

prve dva-tri mesiace, kym mi v noci kakavali som ich prebalovala pri kazdom kojeni (kojili sa tak dvakrat za noc), potom uz nie, stalo sa tak trikrat za rok, ze rano boli precikani, ale vacsinou plienka vzdy prezije - pouzivame babylove z dm.

snehuliacka
18. mar 2014

Ďakujem mamičky, že ste mi potvrdili, že nie som divná 🙂 mňa manžel buzeruje keď malého v noci neprebalím, keď vstane na mliečko (2x) Nuž načo by som ho zbytočne ešte viac preberala. Ale keď nemôže zaspať, že ho to chladí, tak ho prebalím.

bastika
18. mar 2014

Nie ani raz len ked som cítila ze je pokakany