ženy ja už nevládzem fakt malý už 3 roky bude mať.. a nechce sa prebaľovanie po kaka sa je to fakt boj fakt no ! vrieska ako keby som mu niečo robila a na nočník sa ani nepozrie už mi to roby pol roka asi som zúfalá fakt už ztoho
okej od zajtra začíname 😶😶
pridávam sa k boju, najskôr pekne do nočníka, aj sa mu podarila veľká potreba a potom ani za svet aj do gatí sa vycikal ani ho nenapadlo na nočník sadnúť ani WC (redukciu máme tiež) najhoršie že príde povedať až keď je PO.
@simonka1161 kamoskin nechcel aj 4 rocny, vkuse pýtal plienku na kakanie, ked ho posadila na zachod akoby zamrzol... nakoniec pomohla psychologička
Moja sa odplienkova ani neviem ako sama za jeden deň no problém bol že kako iba do plienky a musela cupiet lebo mala tvrdé 💩 a tak som ju nechala chvíľku potom som len čakala kedy vypýta plienku na kako a dala na výber nočník alebo záchod zobrala som knižky mobil nejakú hračku odviedla pozornosť pokrcilá jej nôžky a chvála Bohu už to išlo potom same. Ale na noc ma stále plienku.
@simonka1161 ked nechce na nocnik tak na wc rekukciu a skuste tam. My sme naseho tiez stale na nocnik davali viac menej nasilu, nechcel sa k nemu ani priblížiť. Az som to vzdala, kupila redukciu a posadila ho na wc, tam to islo ľahšie, tiež boli protesty ale aspon tam sedel a časom prislo, ze sa tam aj vycural aj vykadil