Ahojte mamičky viete mi poradiť nejakého dobre ho neurológa v ke v novej nemocnici pre 2 mesačne bábätko? Ďakujem
@pininka1 tak to viem... už od viacerých som o nej počula a že veľmi dlho sa čaká na termín a že stále posúva termíny a ešte neviem čo tak pre to sme boli za doktorkou a tá nás poslala do novej sa objednať ale chcem vedieť že koho tam kto ma aspoň trošku ľudsky prístup ešte a ma aspoň trošku cit k deťom
@momkaa ja som nikdy nemala problém sa u nej objednať a aj dosť skoro mi vždy dala termín, tak neviem. Ale aj minule tu v Košickej téme písali dievčatá že aj u ostatných je to isté. My sme s mladším chodili na Srbsku, ale to bolo doktorka total bez citu, našťastie nemal problémy a nemuseli sme tam chodiť, inak by ju asi môj muž zabil.
@pininka1 môžem sa opýtať je to jej ambulancia lebo som hľadal a na internete a toto mi vybehlo ako vie kde je tá fotka že kde sa tá budova nachádza len chcem vedieť že či ti je tej doktorky ambulancia lebo len toto mi vybehlo a nechcem to hľadať tam chcem ísť rovno a nie hľadať ambulanciu lebo s malým 2 mesačným babetkom to nie je žiadna sláva behať a hľadať to kade tade
Nie, ona sedí zo zadu hotela Privilege na serverovej ulici. Je to zastávka soš dopravná, tam je chodník ktorý ťa privedie z druhej strany hotel, tam sú schody, vyjdes hore a ideš už len rovno, má tam aj tabuľku.
@momkaa v Košiciach s neurologmi a hlavne detskými je obrovský problém. Naj je vraj Eliasova, aj my k nej chodíme, ale tak až tak nad mieru spokojná niesom. Držím palce aby sa ti niekoho podarilo nájsť.