Ahojte. Potrebujem poradiť, prosím Vás kde by mi čím skorej spravili pozvánky na krst aj s fotkou.
Najlepšie do utorka.
Ďakujem pekne.
Bratislava,Senec, Dunajska Streda, Šamorín. =) najlepšie
@valeria7 faxcopy ak nie si uplna lemra a nieco si vies vizualne navrhnut, fyzicku potlac urobia oni a zvycajne na pockanie.
ak nie si graficky zrucna alebo to chces uplne bez starosti tak napis tim co robia aj svadobne oznamka, teraz by uz mali mat volno lebo je svadbove obdobie a tito uz pozvanky maju 🙂
nooo ja som tiez konzerva, krstime rano pri prvej sv.omsi, manzelova rodina aj tak nevie o co ide, takze ti sa pridu iba naobedovat, tomu rozumeju a tak sme vsetci strasne spokojni v uzkom kruhu rodiny
To tam budete mat tolko ludi, ze nezvladate pozvat ludi ustne? Aspon cez telefon?
Prosila som o radu ... nie o váše múdrosti. A ano budeme tam mat 40 ludi. A niektorí mi žijú aj v zahraničí. Je to náhodou pekná spomienka
@valeria7 v Mirosoft worde si sprav.. Jednoducho si zvol styl pisma, a vloz fotku. Mozes vytlacit aj na obycajny papier a obstrihni to s ozdobnymi noznicami, alebo vytlac pozvanku na biely papier, vystihni pod to o pol cm. vaci ruzovy papier a nalep biely na ruzovy , k tomu zo suzky , motuza sprav maslu. pozri si obrazky na google je vela jednoduchych napadov.
Ja som si robila sama a dala len tlacit ako fotku na počkanie.napisala som si vers,zadala co kedy kde o kolkej dala na USB a vo foto vytlacila.
@valeria7 hej mudrosti... A kostol a dalsie obrady budu nasledova o 9 rokov pri 1.sv.prijimani malickeho
A teraz do mna :D
skús canvu 🙂 chvíľku bude trvať kým si s tým budeš vedieť poradiť ale potom sa tam dajú veľmi pekne pozvánky robiť, aj svadobné si v tom robia
@valeria7 to budete mat na krste tolko ludi, ze potrebujes na to pozvanky ? Za mna zbytocna vec, jednoduchejsie a aj rychlejsie bude ked zdvihnes telefon a tych ludi obvolas. 🙂 🙂
Nepytala sa ci treba pozvanky 😃 😃 Uz je rozhodnuta, ze ano, tak asi na to ma dovody. Pytala sa kde jej ich rychlo urobia.
Aj na svadbu sa robia pozvanky a je to pre krestanov jedna zo sviatosti, rovnako ako krst.
@valeria7 ja si robievam cez Fotojet, tam si nastavis koláž, dáš si tam fotku, pridas text a dozdobiš.
Potom hocikde vytlačiš ako fotku a hotovo
Inak baby rypalky. Syn mal teraz 6 rokov a robila som 10ks pozvánok pre ľudí s ktorými sme bežne v kontakte. Myslím ze to potešilo tak kľudne si rypnite aj do mna
@drobcek26l preco by sme si mali rypnut??? kvoli veku? teraz je to celkom bezne, ze sa deti nekrstia hned po narodeni, mozno je taka doba
@valeria7 toto som teraz robila synovi je to fakt rýchle. Ak chceš pošli mi foto, text, urobím ti
@zuzzuzi909 nieee rýpu tu ze naco treba pozvánku, no veď preto lebo chce,....
denka259 krasne taketo nieco sme aj chceli...
@valeria7 Ak by ste potrebovali, môžem Vám s tým pomôcť. Tiež som na materskej a baví ma pracovať v grafických programoch. Malej sme síce na krst pozvánku nerobili, ale naposledy som si robila promočné oznámenie aj s fotkou 🙃.
@drobcek26l aha, tak taky ludia tu vzdy boli a aj vzdy budu, ktory su potrebuju do niekoho rypnut 🙂
@valeria7 mimo tvojej otazky- a to je na co dobre? Penaze daj radsej babu na nieco co potrebuje. Ved sa to da jednoducho-zodvihnes telefon,vytukas cislo,pokecas pozves a je to;) ale asi som total staromodna po 2 detoch a krste do 10ludi.