Ahojte dievcata, som uz zufala, vela krat tu bola ta tema ale prosim vas o pomoc. Syn ma 10 mes, je na um a z prikrmov uz sa da povedat ze mame vacsinu zvladnutu papa vsetko. Na vecer mu davam mliecko do postielky troska sa tam povypravame a zaspinka.
Po polnoci to zacne, caste budenie, stale sa tam vrti az niekedy ked sa nevie ulozit zacne plac, ani dudlik ani caj ten by odhodil aj susedom. Som uz unavena trva to asi 3 mesiace.
Je pravda ze naraz mu vysli 4 zubky hore ale teraz sa mi nezda ze by sa tam zase nieco rysovalo🤷🏽♀️ Obcas mu dam aj nieco na bolest( ked si myslim ze to je zubami) ale budenie pokracuje 😖
Presne toto som sa chcela opyatat. Nasi v takom veku ešte jedli v noci minimálne raz.
dat k sebe do postele a spat spolu
hladný je...a čajíkom ho neoblafneš
Papa v noci dokonca niekedy az 2 krat😖
Tak zuby. Aj ked este nevidno, v dasienkach uz mozu pracovať.
Alebo je to ako s muzom nazyvame, ze mu "puci novy neuron" proste kazdych par mesiacov to je so spankom inak, pokoj sa strieda s takymto buntosenim...
@sisik19 je to len obdobie, to prejde. Jednak mate obdobie zubov, ssmozrejme hlad, moja dcera v 10m pytala kazdu chvilu papat, iba si cucla a spala dalej. A smad to nebol, chcela iba mlieko. A vyvija sa CNS v spanku, niektore deti byvaju v noco z toho podrazdene a budia sa. Vsetko prejde, aj ked chapem, ze clovek je z toho KO. Doteraz si pamatam ten pohlad v zrkadle na seba 🤣 za chvilu ma caka zas repete...drzim palce
@sisik19 v noci nepapa? Nie je hladny?