Ahojte, chcem sa spýtať či je možné a hlavne ako aby som posunula nočný spánok bábätka. Zaspinká pekne na noc každý večer najskôr o 23:00 a v noci sa prebudí len na papanie. Ráno vstane okolo 10:00. Dá sa nejak jej to posunúť aby skôr zaspinkala a ráno skôr vstala? Ďakujem za odpoveď
@evittam ja ju dávam spinkať pekne zhruba o 19:00 po kúpeli ale ona sa preberie po kratkom dennom spánku a potom je ešte hore cca hodinku a pol a až potom sa mi ju podarí ako RM tak uspat na dlhší nočný spánok. viem, že to vie tak spinkať. Lepšie by mi vyhovovalo keby skôr ide spinkať a skôr vstane ako okolo obeda
O tyzden sa posuva cas, to mas hned hodku k dobru 🙂
no neviem.. jedneho casu aj moj chodil spavat o 22.00 a ani za Boha nie a nie uspat skor.. a potom sam od seba zacal zaspavat o 20.00 a tva to doteraz rano vstava cca o 7.00
ďakujeme veľmi pekne za rady, hádam sa nám to upraví naspäť 😊
@ivuka mne moja po kúpeli práveže nezaspala vôbec...keď mala cca4mesiace tak zaspala okolo 18.00, kúpala som ju cez deň hociako, podľa potreby. od tej 18.00 spala do 00.00 a potom som kojila a zaspala za dáku hodinku do 6 rána a od 6 rána bola v kuse hore a zaspala zhruba o 9:00 iba v kočíku do 12:00 a od tej 12:00 som ju netrápila s zaspávaním proste bola o tej 18.00 unavená a pekne zaspala a potom sa to začalo posúvať, voláko samo, zrazu to bolo že zaspávala o 19.00 potom 20.00 a v noci sa mi zobudila na kojenie iba raz...neviem...každé dieťa je iné, netreba sa možno pasovať na určitú hodinu ako ty chceš,ale skúsiť si všimnúť kedy ona by chcela ísť späť...znač si to napr. a potom si uvedomíš, že kedy vlastne zaspáva sama od seba a kľudná.
No ja mam opacny problem neviem maleho vecer udrzat dlhsie hore ako do siedmej. Ako ste spominali okupeme sa este sa s nim snazim hrat zaujat ho ale nakoniec si aj tak vydobije mlieko a ked je napapany odspi. A rano mame budicek o pol piatej. Nezaspi ani po prebaleni a napapani. A ja by som si tak pospala :( aspon do siestej
@mimac aha tak vy ste to mali celkom fajn. ja od nej ani nechcem aby bola nacasovana na sekundy, mne bude stačiť ak jej noc začne skôr ako pred polnocou, t.j.ze už bude dlhšie spinkať ako cez deň.
ved to je to, že každé dieťa je iné ale už neviem ako to spraviť aby som ti posunula
@ivuka A prečo ho dávaš spávať až tak neskoro?