Ahojte, mali ste niekto takuto postielku pre novorodenca? totiz, pri synovi sme mali standardnu z Ikei, doteraz ju mame pri posteli, aj ked teda spal v nej len prve asi 2 mesiace potom mi laktacna poradkyna poradila aby sme ho mali v posteli a to bol koniec postielky, dodnes spi s nami. Babatko teraz ale chcem dat aspon zo zaciatku do vlastnej postielky, ved nebolo by to ani bezpecne. Pri synovi som mala este aj hniezdo, to bolo super, lebo som ho tak mohla mat pri sebe v obyvacke, ale to teraz podla mna tiez nebude mozne, lebo nemozem babatko len tak dat na sedacku v hniezde alebo len tak hocikam, kedze syn ma len 2 roky a proste boljim sa ze by mu mohol nejak nedopatrenim ublizit. Preto uvazujem nad kupou takejto postielky, ktoru by sme mohli vyuzivat ako postielku v obyvacke (spalna je na poschodi a rada by som mala babatko pri sebe blizsie) resp mozno aj ako standardnu postielku, predsa len je mensia co sa mi celkom paci.. nepoznam vsak nikoho kto by taku postielku mal, tak preto sa chcem tu spytat. pripadne, ze ako ste to vy riesili, ak ste mali male dieta a babatko, tak aby ste mali babatko pri sebe ale aby to bolo bezpecne. Dakujem za radu/skusenosti.
Ahoj, riešime to isté prave. My sme kúpili cestovnú postieľku, do nej lepsi matrac a to bude v obývačke. Keď bude mala väčšia, môžem postieľku využívať ako ohrádku na hranie, takisto na cesty 🙂
Mala.som dosť podobnú tiež v obývačke 🙂 len keď denné spánky už tam spať nechcel, tak som ho chodila dávať spať do spálne a túto postelku sme zrušili.. ale ja som ho mala potom normálne pri mne na gauč keď už bol väčší, ale zo začiatku som sa tiež bála kvôli mačkám
@alex2019 my mame takúto cestovnú pripravenú k manželskej posteli, dá sa pekne jedna strana dať dole a pripevniť postielka k posteli. To budem mat babo v noci pri sebe a cez deň ho budem dávať do detskej izby spinkať do normálnej postieľky aby si tam zvykalo 🤷🏻♀️ Mne príde táto postielka veľmi super a jedna youtuberka o tom aj hovorila že táto postielka bola super kupa L3nka sa vola
@miirka123 super, pozriem tu jej recenziu, dakujem.. jedine co som rozmyslala, ze ci je ten matrac vhodny na dlhsie spanie.. viem, ze pri synovi som toto celkom riesila, ze to ma byt pevny matrac, ze tusim deti by nemali byt v tych cestovnych postielkach dlho.. na druhej strane aj tak som syna potom mala vela v tom hniezde v obyvacke, takze asi som to prestala riesit a nezda sa, ze by mu to nejak ublizilo..
@vierocka888 my mame jednu cestovnu postielku, ktoru vobec nepouzivame, tusim som ju k jednemu kociku zadarmo dostala.. len ta je velmi velka, na tejto co som sem dala foto sa mi paci, ze je mensia, plus ta co mame am podla mna len jednu polohu a to taku ze je ten matrac velmi nizko, proste skor ako ohradka by sa to mohlo asi pouzit, neviem..a ten matrac je tiez taky o nicom.. toto sa mi zda byt lepsie..
@gbgb haha, no trocha sa obavam, ze aj my takto dopadneme 🙂 este pred par mesiacmi som mala taky plan, ze synovi konecne detsku izbu dorobime, uz ma aj postielku kupenu.. len teda cas nejak bezi, postielka je stale v krabici a dieta u nas v posteli 🙂 a teraz ho uz nechcem narychlo davat prec, termin mam o mesiac, on je taky dost mojkavy, aj v noci sa rad prituli a bola by som velmi nerada keby to chapal tak, ze musi ist dakam prec lebo mame babatko, ved uz tak to pre neho asi nebude uplne lahke, ked nebude mat vsetku nasu pozornost ako doteraz..
@alex2019 ja som napr. v kuchyni mala tretieho vo vanicke od hlbokeho kocika
ja mam okolo 2r rozdiely medzi 3 detmi a stale ako mal prist dalsi, tak predosly siel do detskej este pred porodom, aby to nebral ze sme sa ho zbavili. Ale bolo to narocne, sami spat nechceli...tak nejaky system som musela najst a ked bol manzel vecer doma, tak on daval spat starsich...ale aj tak casto dosli a este aj teraz dojdu ku nam do spalne.
Ja som mala postielku pri posteli na najnizsie, bez bocnice a kym bol maly, tak to bolo tak dobre, aj kvoli sekcii. Ked sa uz gulal, ci potreboval pri mne spat a citit ma, tak postielka k posteli, aby nemal kde spadnut a spal s nami.
@alex2019 mame poschodovy dom a dolu v hlbokom kociku vsade so mnou. Postielku son pouzivala prve 4m,potom jedno dieta na jednej strane a druhe na druhej strane postele. Tato spiv detskej 🤣