Ahojte, chcem sa popýtať či je tu niekto s podobnou situáciou ako ja. Som tehotna, tp v oktobri a v auguste bude mat starši syn 2 roky. Neviem či mu mám kúpiť klasickú veľkú postel len so zábranami alebo kúpiť takú tú menšiu postel pre deti. Ide o to, že syn sa dosť v noci prehadzuje zo strany na stranu a bojim sa aby v noci nespadol. Poraďte mi prosím. Ďakujem
@bibg My máme túto:
https://www.ikea.com/sk/sk/p/busunge-rozkladaci...
len v modrej farbe. Syn bude mať v lete 9 rokov a ešte stále na nej spí, teraz už ju má roztiahnutú na maximálnu dĺžku. Keď sme raz mali na návšteve viac členov rodiny, než postelí, syn spal s nami a v posteli sa v pohode vyspal dospelý človek.
my mame tiez detsku postel so zabranou a nepadol zatial. V postielke sa viac prehadzoval teraz v posteli ovela menej
Mne sa páči jedna taká menšia, má rozmer 160x80 ale kde kúpite nato matrac? Matrac aj rošt sú v cene tej postele ale chcem mu dať kvalitný matrac nie nejaký molitan.
@bibg my mame takúto postel a už v nej spáva druhý syn čo bude mat dva roky v júli . Otočili sme ju opačne ku stene, čiže má po celej dĺžke zábranu aby nespadol ale preliezť vie, čiže za mna úplný ideál.... len matrac som objednala rovno iný keďže k tejto posteli bol len 5 cm molitan