Maminy potrebujem radu , pomoc mozno sa tu najde aj odbornik . Syn 6r zacal posledne 3 tyzdne strasne zle spat zacal sa velmi bat nechce ist vecer spat je schopny cakat aj do 22,00 na nas kym pojdeme aby isiel snami a to chodi inak o 20,00 spavat , je nauceny od mala ze si k nemu lahneme a pockame kym zaspi vo svojej izbe spava od 3r.vsetko ok obcas k nam v noci prisiel a ostal u nas no posledne tyzdne je to strasne zaspi a po pol hodine zacne plakat, kricat nieco sa mu sniva ma otvorene oci no dlho trva kym ho preberiem ak ho nepreberiem len utisim beham k nemu kazdu pol hodinu ked ma uz vnima tak uz neche zaspat boji sa ☹ vezmem ho ku nam a tam pekne spi do rana pytala som s ana skolku ci nema nejaky problem alebo co sa deje , akurat z neho vyslo ze sa boji cudzich ludi uja ze serialu Kobra 11 ten obcas kukol ☹ snazim sa obmedzit telku, obcas si zahra hru na telefone ale ziadne strielacky ani nic , boji sa uz tak ze pocas dna ma kontroluje ked ma nevidi krici kde som aby som sa ozvala , neviem ci mam pockat alebo vyhladat odbornika , obcas plakal zo sna raz za cas no toto je neunosne ...
@muchacc nie neviem o tom ono to totiz zacalo ked bola doma 6 tyzdnov lebo bol chory takze ai do skolky nechodil v tom case ako ked neposlucha tak ma trest ist do izby a byt tam kym sa neukludni ale to u nas fungovalo nemal s tym problem no teraz ked mu poviem do izby alebo ze je jedovaty ze ostane doma to si nevidela taky cirkus je schopny vyskocit z okna a prepchat sa cez mysaciu dierku aby neostal doma sam
Moze ale aj nemusi to byt aj tzv. Spankova paralyza
netrestať ho tým, že by ste ho nechávali samého niekde zavretého, v tomto veku deti nevedia rozlíšiť fantáziu od reality, asi by som zašla za psychológom, oni vedia veľmi dobre pomôcť s nočnými morami
@sasena033 nenastrašil ho niekto niečim???