Poraďte plienky na noc, ktoré nepretekajú.

nica123
13. jan 2020

Ahoj maminy,

Prosím poraďte mi plienky ktoré na noc udržia bábätko v suchu. Mám jedno ročného synčeka, ktorý ešte v noci pije umelé mlieko a párkrát sa mi stalo, že nadránom bol celý mokrý, komplet pyžamko a spací vak tiež. Teraz používame Pampers Activ Baby 5, ale pretečú.Viete mi poradiť také plienky ktoré udržia malého suchu celú noc?

Ďakujem veľmi pekne za rady.

ukulela
13. jan 2020

@nica123 ja davam lidlove a nepretecu - resp sa stalo asi raz, ked vela v noci pil .... ono ak vela cika, treba len prebalit. a vela zalezi na strihu - ci babatku sadne. niektore potrebuju pevnejsie okolo stehien, ine zas potrebuju vyssi chrbat ... asi len skusat.

bibg
13. jan 2020

@nica123 ja mám lidlove 4. Všetky mi precikal okrem lidl a babylove z dmky. Nie všetko drahé, musí byt aj dobre. 😊

stanulienkat
13. jan 2020

Ja som pouzivala z Dm,ale ja som prebalovala aj v noci. Mne by to nedalo nechat decko v stankach celu noc neprebalene.

vinejka6
13. jan 2020

My používame Dady a ešte sa nestalo, žeby precikala

nica123
autor
13. jan 2020

@stanulienkat my sme doteraz s tým nemali problém, precikava posledné dni... ale vyzerá to asi tak že mu dám vo flašku mlieko a ja rýchlo prebalujem a prezliekam aby sa úplne nezobudil, za to js sa zobudím úplne :D dnes som od 4 nespala lebo sa mi nedalo

nikpa
13. jan 2020

@nica123 tiež sme mali taky problém keď mal malý okolo 1,5 roka, vyskúšala som všetky možné značky ale najlepšie sa mi osvedčili lidl a dm plienky. Stala sa nehoda občas aj v nich ale podstatne menej ako pri iných plienkach. No a ešte je dôležita správna veľkosť, ani male ani veľké, vtedy zvyknu pretekať. Na 1 rok sa mi zdajú 5 dosť veľké...

pixie123
13. jan 2020

Pampers premium care; ostatne mi precika

jaja23
13. jan 2020

@nica123 môj posledné dni to isté, používali sme na noc vždy pampers prémium care. Ma veľkosť 4, ale skúsila som mu kúpiť veľkosť 5 a posledne 2 noci bol suchý našťastie.

majka9094
13. jan 2020

@nica123 pampers premium care

evamarek77
Odpoveď bola odstránená
Zobraz
jamatkaroka
13. jan 2020

To by aj mňa zaujímalo ktoré plienky mi malý nerecika. Skúšali sme Dada, Pampers premium care, pampers pure, Lidl, moltex a zatiaľ všetky prečítal i keď ho v noci prebaľujem. A to ma ešte len 2 mesiace. Ale je to veľký papkoš, tak aj veľa ciká. Inak teraz používame Dada plienky a asi pri nich zostaneme.

evitka83
13. jan 2020

@nica123 skor si myslim, ze mate zlu velkost. Nam tiez pretekali, ked som predcasne presla na vacsiu velkost podla kg.

lucyluv
13. jan 2020

U nas boli naj nohavickove pampers

sofiia87
13. jan 2020

Kolorky

katrin21
13. jan 2020

DM babylove.. jedine tie

Ale ak pije vela, nevydrzia ziadne ,treba prebalit aspon 1x

nerya
13. jan 2020

Ja dávam Lidl vždy o číslo väčšie ako reálne potrebuje

swetluska
13. jan 2020

Tiez odporucam z Dm my mame DM natural a nikdy nebolo pretesene. Mala vypije pred spanim malu 0.5 flasku...

lula313
13. jan 2020

Mne sa vzdy dcéra precuravala, keď jej isli zuby, inak vzdy všetko rovnake(flasa s vodou v postieľke, zelene pampersky), keď nešli zuby, bolo to v pohode a pouzivala som ich dalej

berny800
13. jan 2020

U nás sa osvedčili Mon perri či jak sa ti píše. V noci držia lepšie ako pampers premium care.

zzzzuz
13. jan 2020

nas nikdy nesklamali lupilu z lidlu. no my mame len 4,5mes. takze asi ten objem nebude ako pri rocnom chlapcekovi, no mozno ano 🙂

dzejsik
13. jan 2020

@nica123 u nas vzdy naj vydrzia Pampers Premium ..viac ako Active Baby, lidlove mi precikal hocikedy aj cez den

carina_82
13. jan 2020

@nica123 odporucam vyskusat huggies u nas su to jedine plienky ktore krpec neprecikal, v noci je kojeny tak znesu fakt vela 😁

nica123
autor
13. jan 2020

@carina_82 zháňala som ich ale zevraj sa už nevyrábajú, bolo povedané v drogerke 101

nica123
autor
13. jan 2020

Dnes som kúpila Tesco plienky zelené 4 ( má cca 11 kg ) o týždeň napíšem či sa precikal, za jednu noc sa to určiť nedá 🙂 a ďakujem za rady