Ahoj maminy,
Prosím poraďte mi plienky ktoré na noc udržia bábätko v suchu. Mám jedno ročného synčeka, ktorý ešte v noci pije umelé mlieko a párkrát sa mi stalo, že nadránom bol celý mokrý, komplet pyžamko a spací vak tiež. Teraz používame Pampers Activ Baby 5, ale pretečú.Viete mi poradiť také plienky ktoré udržia malého suchu celú noc?
Ďakujem veľmi pekne za rady.
Ja som pouzivala z Dm,ale ja som prebalovala aj v noci. Mne by to nedalo nechat decko v stankach celu noc neprebalene.
My používame Dady a ešte sa nestalo, žeby precikala
@stanulienkat my sme doteraz s tým nemali problém, precikava posledné dni... ale vyzerá to asi tak že mu dám vo flašku mlieko a ja rýchlo prebalujem a prezliekam aby sa úplne nezobudil, za to js sa zobudím úplne :D dnes som od 4 nespala lebo sa mi nedalo
@nica123 tiež sme mali taky problém keď mal malý okolo 1,5 roka, vyskúšala som všetky možné značky ale najlepšie sa mi osvedčili lidl a dm plienky. Stala sa nehoda občas aj v nich ale podstatne menej ako pri iných plienkach. No a ešte je dôležita správna veľkosť, ani male ani veľké, vtedy zvyknu pretekať. Na 1 rok sa mi zdajú 5 dosť veľké...
Pampers premium care; ostatne mi precika
To by aj mňa zaujímalo ktoré plienky mi malý nerecika. Skúšali sme Dada, Pampers premium care, pampers pure, Lidl, moltex a zatiaľ všetky prečítal i keď ho v noci prebaľujem. A to ma ešte len 2 mesiace. Ale je to veľký papkoš, tak aj veľa ciká. Inak teraz používame Dada plienky a asi pri nich zostaneme.
U nas boli naj nohavickove pampers
Kolorky
DM babylove.. jedine tie
Ale ak pije vela, nevydrzia ziadne ,treba prebalit aspon 1x
Ja dávam Lidl vždy o číslo väčšie ako reálne potrebuje
Tiez odporucam z Dm my mame DM natural a nikdy nebolo pretesene. Mala vypije pred spanim malu 0.5 flasku...
Mne sa vzdy dcéra precuravala, keď jej isli zuby, inak vzdy všetko rovnake(flasa s vodou v postieľke, zelene pampersky), keď nešli zuby, bolo to v pohode a pouzivala som ich dalej
U nás sa osvedčili Mon perri či jak sa ti píše. V noci držia lepšie ako pampers premium care.
nas nikdy nesklamali lupilu z lidlu. no my mame len 4,5mes. takze asi ten objem nebude ako pri rocnom chlapcekovi, no mozno ano 🙂
Dnes som kúpila Tesco plienky zelené 4 ( má cca 11 kg ) o týždeň napíšem či sa precikal, za jednu noc sa to určiť nedá 🙂 a ďakujem za rady
@nica123 ja davam lidlove a nepretecu - resp sa stalo asi raz, ked vela v noci pil .... ono ak vela cika, treba len prebalit. a vela zalezi na strihu - ci babatku sadne. niektore potrebuju pevnejsie okolo stehien, ine zas potrebuju vyssi chrbat ... asi len skusat.