Ahojte chcela by som dcerkam kúpiť niejake botasky alebo tenisky bud niejake protetika alebo niejake take ktoré sú dobre pre nozicky cenovo tak jedny do 20€ pozerala som rôzne eshopy ale je toho veľmi vela nakoľko som nikdy nekupovala takuto obuv mame iba papuče značky rak tak vám budem vďačná za niejake tipy rady ďakujem
@julkaaa1 v zdravotníckych potrebách mávajú tenisky Protetika, skúste pozrieť tam keď nechcete kupovať cez eshop
@julkaaa1 protetiku do 20eur asi nekúpiš😥 ja som včera objednávala malému tenisky zo Sinsay, také obyčajné na dvor,čo ma nebude bolieť,keď zlikviduje🤣 skús pozrieť tam.
@dusankomoj pokial su deti zacinajuci chodci,kupovat hocijake tenisky by som neodporucala..
@julkaaa1 nepises ako stare deti mas.cenovo dobre pre nozicky do 20e kupis velmi tazko, dobre znacky su Protetika,DDstep.takze bud uz nosene co pre zacinajucich chodcov neodporucam,alebo treba viac investovat 🤷♀️
@julkaaa1 este ma napadla znacka Renbut,maju tvarovane stielky,skus pozriet napriklad v eshope Nelinka
@simona92101 môj má 3,5 a tenisky po pár obutiach vyzerajú,ako zo smetiska🤣🤣🤣
@simona92101 nie dievčatá maju uz 3 a 5 rokov
ja kupujem v decathlone...maju perfektne lahucke tenisky jak papuce za super cenu a syn ma ortopedicke vlozky cize my takto fungujeme
Ja kupujem celorocky a zimne Dd step.mavaju aj akcie..cca 30 e stoja...mavaju aj platenky dd step tie su lacnejsie videla som aj za 15 e...tento rok som kupila malemu adidasy za 25 eur mali akciu 🙂 skus pozriet najpapuce..odtial svyknem objednavat tie dd stepy
@henka123123 ahoj, nezda sa ti ze tento rok nenaskladnuju DdStepy? Ja kupujem celorocky od nich tie barefoot a ide ma rozhodit, lebo nikde 28 velkost. Uz mi to pripada jak dopredaj toho, co sa pred rokom nepredalo
@gbgb hej je ich menej.a ani reklamy uz na ne nevidim ako niekedy...dufam ze to napravia lrbo nevuem co kupim na jesen.starsi ma 26ku...mlafsi este nechodi ale na jesen uz bude
@henka123123 no podobne. To som zvedava ako budem kupovat zacinajucemu chodcovi zimne a bez skusania 🤦🏼♀️. Dufam, ze otvoria obchody.
@gbgb aj ja.boty a capice treba proste skusit