Dobrý deň, viete mi poradiť stránku, kde sa dajú kúpiť/objednať kvalitne papučky, topánky pre detičky? Dakujem
Objednávam z www.topanocky.eu buď zn. RAK alebo PROTETIKA 🙂
Kvalitnych znaciek je na trhu dost.najdolezitejsie je kupit papucku vhodnu pre vase dieta.nohy mame vsetci rozne,sirky,dlzky,tvar prstov,paty,priehlavky.dietatko vam nepovie,ci ho topanka tlaci.dolezite doma zmerat dlzku a sirku nohy,najlepsie obkreslit na papieri.pripocitat nadmerok a potomvyberat znacku.vsimnite si,aky tvar maju prsty,aka je obkreslena stopa.aby nemalo prsty napchate ku sebe.topanka ma kopirovat tvarchodidla,nie opacne.takze siroke spicky. chybou je pchat siroke nozky do uzkych topanok.topanka by mala byt makka,aby sa dieta dokazalo postavit na spicky a normalne chodit,nie ako v lyziarkach.ak je noha uvaznena,nevyvijaju sa svaly.opatok pre deti urcite nie.topanka musi chodidlo chranit,nie obmedzovat.najlepsie je zmerat a vyberat az podla typu nozky.
Staci zadat do googleu a vyhodi ti milion znaciek papuciek 🙂
@bilko29185 nemusíš objednávať skús pozrieť v lekárni .. Protetika alebo Rak ..moja malá nosí Protetika sandálky na doma 🙂