Ahojte dievcata, poradite nejake meno k priezvisku Korbašová? Aspon sa mi trochu zuzi vyber... 🙂
Mne osobne sa paci meno Romana, ale partner je proti...
Dakujem 🙂
Mne by sa pacilo Sarah alebo Johanka ..... ale vybrat musite Vy 😀 .... vela stastia 😀
Mňa tak spontánne k tomu priezvisku napadlo, že Kristína.. 🙂 Ale asi akékoľvek na "K" by bolo pekné, napríklad aj krásne jednoduché Katarína.. 🙂
K tomuhle prijmeni mi jde Jana
@viiila76 volila bych něco jemného, příjmení máte docela tvrdé..Jako první mě napadlo Elena, Evelína 😵 , dále Justýna, Lucie, Mariana... 🙂 Romana taky není špatné 🙂
myslim, ze melodicky budu zniet mena, ktore sa zacinaju pismenom K (kristina, katarina, atd), B (barborka....) alebo by v mene mohlo byt pismeno "š", ale tych je nejako pomenej. To priezvisko je dost vyrazne zvukovo, tak by som k nemu ladila takto krstne meno
a ta Romana by sa tiez hodila. Ved este mate cas, to presvedcis 😉
Mě první napadla Lucia. Škoda, že ta Romana ti neprošla, to je krásné jméno 🙂
Tatiana,Lucia,Maria
A čo tak Hanka?
tiez sa pridavam k nazoru, ze krsne meno zacinajuce na "K" by ladilo najviac. Katka alebo Klarka 😀
Alzbeta - Betka
Sofie nebo Sofia Korbašová
KAROLINKA
ak sa bude volat na K a bude mat rovnake inicialy mala by to byt silna osobnost 🙂
mna ako prve napadla Katarina, je to krasne meno, ktore sa uz velmi nedava a ked na nu zakricis, neotocia sa svetky dievcatka ako pri mena Sofia, Natalia ci Viktoria, ktore su dnes "in"
Šárka Korbašová,
Karolínka Korbašová,
Radka Korbašová,
alebo nech vyberie meno braček a bude na svoju sestričku veľmi hrdý 🙂
no mna tiez ako prve napadlo meno katarina alebo karolina 🙂
ale znie mi fajn aj livia korbasova, julia korbasova alebo silvia korbasova 😉
DENISA
LUCINKA,BARBORKA.... 😉
Karolina, nebo Lucie
Tiez ma napadla Karolina ale aj Zuzana. Dajte ake je vasmu srdcu najblizsie ci sa hodi k priezvisku alebo nie. Ale pravdupovediac aj my sme vyberali k priezvisku aby sa hodilo 😉
Sestra vyberala meno bez R,lebo priezvisko má na R a bála sa ,že syn bude ráčkovať,lebo to majú v rodine...A to by nebolo bohvie čo,keby zarengá aj pri mene aj pri priezvisku....
Ale keď nie je taký problém,Romana je pekné meno...
Amélka(Amélie) Korbašová 🙂
Julie Korbašová 🙂
Linda, Alica....meno by mohlo byt kratsie, kedze priezvisko je dlhe🙂
Adelka Korbasova 😵
Patrícia Korbasova 😉
Karin Korbasova
Mne osobne sa páči aj Kamilka 🙂
ahojky...) ja riešim presne takú istú dilemu ale síce k inému priezvisku)))
Michaela Viktória Natália....atď..atď....
Čo tak načrieť do kalendára a pozrieť sa tam? Myslím že slovenské mená sú veľmi pekné a dá sa tam vybrať) Aj Romanka je veľmi pekné meno a hodí sa k priezvisku....Pozri do januára máte času dosť a potom keĎ sa maličká narodí tak Vás tooľko mien napadne )...hodne zdravíčka