Maminky poradte, aky kupit?
Klasicky digitalny do zadocku mam, ale ked potrebujem zmerat teplotu, ked spi, tak nech ho nebudim.
Vdaka
Ahoj,
my máme zn. Microlife a sme s ňou spokojní. Stál 39 eur, no nemenila by som.
Mám.microlife ..je to naozaj len orientačné ..akonáhle má dieťa horúčku a jemne spotenu tvár čo je normálne nenamera správne..idem.kupovat teplomer s meraním do uška tento dávam.prec
Odporúčam tento https://www.pilulka.sk/cemio-metric-308-smart-b... maximálna spokojnosť 👍
@atislava9 mala som asi 5 roznych bezdotykovych teplomerov, ale vsetky som nakoniec vyhodila, vratane omronu, Microlifeu. A to som nesetrila, ale ked mi donekonecna zkazovali bludy ( v konecniku 38 a bezdotykovy 40,5), tak koniec. Ale ak by som mala predsa vybrat taky co ukazovat relativne fajn, tak ten z Lidla. 😉
@atislava9 Ahoj, vzdy sa rata s odchylkou merania. Vo vacsine detskych ambulancii maju tiez bezne dostupne znacky bezkontaktneho teplomera. Ja mam doma uz spomenutu znacku. Urobila som si prarkrat skusku spravnosti, a teda odpozorovala referencnu vysku teploty u synceka, osciluje o 0,2 stupna, zapisala som si ju a ked sa mi nieco nezda, odmeram mu a vidim rozdiel v teplote. Ak je vysoky, mam dovod sa znepokojovat a odmerat "invazivnejsie" s klasickym teplomerom (elektronickym). Bezdotykovy ako pises je fajn, ze teplotu odmerias instatne a babo ani netusi, ze sa okolo neho nieco deje. Snad som poradila 🙂
@atislava9 bezdotykovy je skor orientacny, ako pisu baby. Mam microlife a nezda sa mi spolahlivy. Ja na detoch vidim a citim ked maju teploty a tymto si to len overujem. Je to vsak prakticke a rychle. Presne moc nie, ale vie rozoznat ci je zvysena alebo nie je 🙂 treba mat doma aj taky ten retro klasicky pod pazuchu
Ja mam cemio metric 308 smart a som spokojna je to Švajčiarsky výrobca stal cca do 40€.
@atislava9y mame Nokia 😉
Omron