Poraďte, aký bezdotykový teplomer kúpiť

atislava9
3. júl 2019

Maminky poradte, aky kupit?
Klasicky digitalny do zadocku mam, ale ked potrebujem zmerat teplotu, ked spi, tak nech ho nebudim.

Vdaka

mareka49
3. júl 2019

Omron

dracikdrahosko
3. júl 2019

Ahoj,
my máme zn. Microlife a sme s ňou spokojní. Stál 39 eur, no nemenila by som.

lubik87
3. júl 2019

Mám.microlife ..je to naozaj len orientačné ..akonáhle má dieťa horúčku a jemne spotenu tvár čo je normálne nenamera správne..idem.kupovat teplomer s meraním do uška tento dávam.prec

atislava9
autor
3. júl 2019

@lubik87 prave na Microlife som nasla dost negativnych recenzii kvoli nepresnemu meraniu

rajona
3. júl 2019

Odporúčam tento https://www.pilulka.sk/cemio-metric-308-smart-b... maximálna spokojnosť 👍

kika831
3. júl 2019

@atislava9 mala som asi 5 roznych bezdotykovych teplomerov, ale vsetky som nakoniec vyhodila, vratane omronu, Microlifeu. A to som nesetrila, ale ked mi donekonecna zkazovali bludy ( v konecniku 38 a bezdotykovy 40,5), tak koniec. Ale ak by som mala predsa vybrat taky co ukazovat relativne fajn, tak ten z Lidla. 😉

biela_sova
3. júl 2019

@atislava9 Ahoj, vzdy sa rata s odchylkou merania. Vo vacsine detskych ambulancii maju tiez bezne dostupne znacky bezkontaktneho teplomera. Ja mam doma uz spomenutu znacku. Urobila som si prarkrat skusku spravnosti, a teda odpozorovala referencnu vysku teploty u synceka, osciluje o 0,2 stupna, zapisala som si ju a ked sa mi nieco nezda, odmeram mu a vidim rozdiel v teplote. Ak je vysoky, mam dovod sa znepokojovat a odmerat "invazivnejsie" s klasickym teplomerom (elektronickym). Bezdotykovy ako pises je fajn, ze teplotu odmerias instatne a babo ani netusi, ze sa okolo neho nieco deje. Snad som poradila 🙂

momoqui
3. júl 2019

@atislava9 bezdotykovy je skor orientacny, ako pisu baby. Mam microlife a nezda sa mi spolahlivy. Ja na detoch vidim a citim ked maju teploty a tymto si to len overujem. Je to vsak prakticke a rychle. Presne moc nie, ale vie rozoznat ci je zvysena alebo nie je 🙂 treba mat doma aj taky ten retro klasicky pod pazuchu

ddenisa123
3. júl 2019

Ja mam cemio metric 308 smart a som spokojna je to Švajčiarsky výrobca stal cca do 40€.

katren
3. júl 2019

@atislava9y mame Nokia 😉

lubik87
4. júl 2019

@atislava9 áno môže byť ..syn mal.cez.39 horúčku a teplomer nameral do 37 😏takže za mňa vyhodené peniaze :/