Poraďte akú bundičku na zimu

titimata
22. sep 2018

Mamicky potrebiuem malej kupit bundicku na zimu, teraz su jej veci velkosti74 male takze radsej pouzovam o cislo vacsie aby sa mi lahsie obliekalo len neviem ci cakat alebo kupit bundicku uz na zimu, prípadne uz veljost 86 kupit ci do zimy jej bude mala mame pomaly 8m ďakujem

beky1813
22. sep 2018

Tazko povedat, moja napr. nosi z pepca velkost 74-80 a kupila som jej bundu 98. Je jej velka, ale zima daleko a kym skonci, vynosi a mozno jej bude aj buducu zimu. Ja uz prvej som kupovala vacsie bundy a mikiny a vynosila 2 sezony

lacibo
22. sep 2018

@titimata v. 86 nosila moja dcéra teraz na jar, takmer ako dvojročná.. teraz má 26 mesiacov a 92, niečo 98 a vôbec nie je z tých najmenších a najchudších detičiek😉takže ja by som učite kúpila 80.🙂

titimata
autor
23. sep 2018

@lacibo a bude jj dobra lebo teraz uz nosi oblecenie niektoré 80

lacibo
23. sep 2018

@titimata my sme nosili vlani 86 najskôr až na konci zimy ( to mala už po roku a pol), neviem posúdiť aká veľká je tvoja dcérka..ale keď tak kúp úplne výhodne, napr. aj tu na koníku a na konci zimy môžeš potom kúpiť vaäčšiu, ak by bolo treba..je dobre mať aj viacej búnd , keď operieš, a ešte aj overal na zimu..😉

denisa098
23. sep 2018

@titimata určite o číslo väčšiu, inak najlepší podľa mňa overal a v zime máš aj tak aj fusak, takže je jedno či bude väčšia. Aspoň sa pod ňu zmestí svetrík atď.