Poradíte ohľadom spánku dvojročného dieťaťa?

kykuska
3. jún 2014

ahojte maminy, tak teraz potrebujem pomoc, vase skusenosti🙂)))moj syncek ide mat vlete 2 rocky, v noci uz nepapame, niekedy ma noc, ze prespi krasne az do ranka, a tento tyzden uz 3 noci vecer pekne zaspinka a okolo jednej-druhej sa zobudi akoby nic a fit...aj zo dve hodinky je hore...neviem comu to mama pripisovat, idu mu este zubky, je pravda ze ked cez den prsi a nejdeme vonku nevybije energiu , mozno preto v noci vladze🙂))na obed spinkame tak hodinku, hodinku a pol....chcela by som vediet ci ste nezazili ieco podobne, a ci to preslo....ja nechavam zhasnute, len ho tisim a spievam mu...nechcem ho brat a hrat sa s tým aby si nezvykol, tak zatial dakujem, tak mi prosim poradte🙂))

cinkatko
3. jún 2014

ja bych maleho nedala odpoledne spat. Bude vice unaveny.

namarie
3. jún 2014

Podľa mňa rušenie obedného spánku nie je dobrý nápad ak si ho dieťa vyžaduje... skôr cez deň aj vnútri byť aktívnejší... my sme mali to isté a keď prší tak ideme do nákupného centra a pod nech jej zbehne čas aj sa unaví v tých kútikoch a je s deťmi takže veľa múch jednou ranou... ak takú možnosť nemáš tak možno nejaké akože naháňačky po dome a pod... naša sa posledné týždne hrá na psíka a po najnovšom si dá cez bruško šnúrku a podá nám ju ako vodítko a behá po štyroch po dome 😀 akurát dnes bol na figu deň a zaspinkala o tretej poobede a zobudila sa až o siedmej (ja ju nasilu nebudím nikdy) a zaspinkala až teraz aj to som ju musela 20 min uspávať 😀

cerez
4. jún 2014

Možno je to práve zúbkami. Nie som rovnakého názoru nedať poobede spinkať a že bude viac unavený. Môže sa stať práve opak. Bude tak unavený, že bude ešte viac protivný a bude mať veľký problém zaspať. Možno potrebuje viac aktivity od poobedia do večerného spánku. Nie uštvať, ale vybehať. A v noci ak sa zobudí a nevylieza, nechaj ho v postieľke a len načúvaj ale nereaguj. Zareaguj až vtedy ak by bol pohyb alebo by bol mrkotný. A kedy chodí večer spinkať?

ivetoy
5. jún 2014

VONKU,BEHAT ,BEHAT BEHAT....vnemy,potrebuje sa vybit...........!!!