ahojte maminy, tak teraz potrebujem pomoc, vase skusenosti🙂)))moj syncek ide mat vlete 2 rocky, v noci uz nepapame, niekedy ma noc, ze prespi krasne az do ranka, a tento tyzden uz 3 noci vecer pekne zaspinka a okolo jednej-druhej sa zobudi akoby nic a fit...aj zo dve hodinky je hore...neviem comu to mama pripisovat, idu mu este zubky, je pravda ze ked cez den prsi a nejdeme vonku nevybije energiu , mozno preto v noci vladze🙂))na obed spinkame tak hodinku, hodinku a pol....chcela by som vediet ci ste nezazili ieco podobne, a ci to preslo....ja nechavam zhasnute, len ho tisim a spievam mu...nechcem ho brat a hrat sa s tým aby si nezvykol, tak zatial dakujem, tak mi prosim poradte🙂))
Podľa mňa rušenie obedného spánku nie je dobrý nápad ak si ho dieťa vyžaduje... skôr cez deň aj vnútri byť aktívnejší... my sme mali to isté a keď prší tak ideme do nákupného centra a pod nech jej zbehne čas aj sa unaví v tých kútikoch a je s deťmi takže veľa múch jednou ranou... ak takú možnosť nemáš tak možno nejaké akože naháňačky po dome a pod... naša sa posledné týždne hrá na psíka a po najnovšom si dá cez bruško šnúrku a podá nám ju ako vodítko a behá po štyroch po dome 😀 akurát dnes bol na figu deň a zaspinkala o tretej poobede a zobudila sa až o siedmej (ja ju nasilu nebudím nikdy) a zaspinkala až teraz aj to som ju musela 20 min uspávať 😀
Možno je to práve zúbkami. Nie som rovnakého názoru nedať poobede spinkať a že bude viac unavený. Môže sa stať práve opak. Bude tak unavený, že bude ešte viac protivný a bude mať veľký problém zaspať. Možno potrebuje viac aktivity od poobedia do večerného spánku. Nie uštvať, ale vybehať. A v noci ak sa zobudí a nevylieza, nechaj ho v postieľke a len načúvaj ale nereaguj. Zareaguj až vtedy ak by bol pohyb alebo by bol mrkotný. A kedy chodí večer spinkať?
VONKU,BEHAT ,BEHAT BEHAT....vnemy,potrebuje sa vybit...........!!!
ja bych maleho nedala odpoledne spat. Bude vice unaveny.