Poradíte ohľadom spánku 10. mesačnej?

maznacik40
28. jan 2014

Ahojte potrebujem poradiť moja 10.m dcéra sa v noci budí na strašní plač utíšim ju až keď jej držím ručičky a to trvá aj minút , neni to na hlad ja tomu nerozumiem , ďakujem za každú radu .

ela007
28. jan 2014

@maznacik40 kludne to mozu byt zubky...

melesmeles
28. jan 2014

aj mna napadli zubky....

katka_saris
28. jan 2014

aj ja si myslim.

stanislavao
28. jan 2014

mozu to byt zuby a nemusia. deticky sa menia a kazde je ine a kazde ma nejake obdobia, raz lepsie, raz horsie. mozno ma nejaky len zly pocit, mozno sen. mozno len potrebuje blizkost a stimalacia riciciek ju ukludnuje a potrebuje ten pocit. netreba za tym hladat nic horzne.

dominika1516
28. jan 2014

Ja mam to iste aj vecer aj pocas dna aj v noci a tiez mi aj lekarka povedala ze su to zubky ☹

diana_81
28. jan 2014

tiez by som ti poradila asi len tak, co posobi velmi vseobecne - ze je to skratka obdobie. A budu sa take striedat. V principe je totiz zrejme jedno, ci su to naozaj zubky alebo nieco ine. Akonahle vylucis chorobu (co u nas bolo o tom, ze jedna noc zla a hned na druhy den bolo jasne preco) a jedna sa o dlhodobejsie nepokoje tak len chod s prudom a urob z kazdej situacie to najlepsie pre Tvoju dcerku a zvysok rodiny, upokoj ju, utis, ju, uspi naspat, bud pri nej s laskou a trpezlivostou a hadam to coskoro prejde. Asi ine pre nu aj tak nemozes urobit, len ju lubit a pomahat jej takto vo vsetkom. Ja spatne vidim ze to bolo ako na husenkovej drahe a nic nebolo trvalym riesenim. Vo veku Tvojej dcerky sme napriklad mali i problemy so separacnou uzkostou a potrebovala ma skratka citit. Prajem vam coskoro pokojne noci!

jul11
28. jan 2014

Ahoj, existuju nocne mory a nocny des. A nic s tym nespravis ☹ Kuk sem https://www.modrykonik.sk/forum/staram-sa-o-dietatko/je-to-nocny-des-alebo-zle-sny/