Poradíte náušničky pre novorodeniatko?

moninka666
18. jan 2016

Maminky chcem sa opytat ci sa okrem klasickych nausniciek pre babatka daju kupit aj len take bodocky do uska na zakrutenie..hladala som na nete ale nikde som to nenasla..vietemi dako poradit? Dakujeem nieco take ako je na obrazku ale pre novorodencov..

edn
18. jan 2016

Podla mna sa davaju take zapinacie a nie na zakrutenie kvoli tomu, aby to babatko netlacilo, kedze ich ma stale na sebe a ma vselijake polohy, ale hlavne veeela lezi.. Takze by som asi na zakrutenie neriesila.. Ale inak si myslim, ze vo vacsine sukromnych zlatnictiev ti vyrobia ake chces

jasminet
18. jan 2016

pre malinku slecnu podla mna neprakticke a nepohodlne, najlepsie su na klasicke zapinanie, nie srobiky

dominika6
18. jan 2016

tieto sú pre bábetko úplne nevhodné

amy2408
18. jan 2016

Mojej dcere taketo nastrelili ked mala 4 mesiace, mala ich tusim 5tyzdnov a potom som ich vymenila za klasicke. Ale netreba ich menit,mozu sa nechat aj tie co nastrelia,su z chirurg.ocele. Nastreluju sa az od 4mesiacov a vtedy je usko uz trochu vacsie,takze jej ten srobik vzadu nejako nevadil. Uplne malemu novorodencovi to robi myslim len detska lekarka ihlou a nausnicku da taku,ako si rodic prinesie.

slniecko35
18. jan 2016

Tiez sa chystam take kupit pre moju. Zijem v zahranici a tu je to uplne bezne, vacsina ludi co poznam dava svojim dievcatkam prave male zakrucacie nausnicky, vacsinou priamo v nemocnici - musia byt samozrejme specialne pre babetka a nikdy s tym nemali problemy. Mali by sa len castejsie kontrolovat ci su dobre zatiahnute, pripadne dotiahnut lebo by sa mohli stratit.