Poobedné uspávanie dvojročného dieťaťa

brady1
22. máj 2014

pondelok my začala malá vyliezat s postielky, je unavena ale ani za svet my nechce ostat v postielke a inde tiez nezaspi,od narodenia zaspava sama nie je naučena na uspavanie. dnes my noniec odpadla o 4tej poobede na rukach, pritom už o jedenastej doobeda my skoro zaspala aute. skušala som si s nou lahnut,chvilu sa tvarila že spinka a potom sa mi vysmiala a zišla dole z postele. Ako uspat?budem rada za kazdu radu.

milota164
22. máj 2014

skusala si citat rozpravky, u nas to fungovalo a oducili sme sa takto zaspavat pri kojeni

stellamaris
22. máj 2014

@brady1 ja mam dvojrocneho syna,uspavam ho tak,ze ho dam do postielky a ja si lahnem do postele a tvarim sa,ze spim 🙂 Do piatych minut si lahne maly a zaspi 😉 Niekedy mu pustim este zvonkohru,kym nezaspi................

applede
22. máj 2014

@brady1 u nas uspavanie tiez nikdy nefungovala, mala bola naucena zaspavat sama, ale tiez teraz asi cca mesiac ..su dni kedy ani za svet nezaspi sama... u nas teda vecer, pobede nemame ziadny problem,lahne do postielky a sama zaspi ....no vecer....niekedy s s nou musim ist lahnut ale tiez sa tvarim ze spim a za chvilkyu je tvrda, uz ked lezi v postely uz jej nedovolim sa hrat ani ine ...aktivity 🙂 ..a zaspi....dnes napriklad zaspala opat sama v postielke....neviem co sa stalo 😀 😀 ,..takze asi to maju nejake "húle" tie deti nase.. 🙂

brady1
autor
22. máj 2014

@stellamaris to je že ona vyleze.

oktoberka
22. máj 2014

...mojho som zo zaciatku davaja spat tak,ze som si lahla s nim...a akoze spala...potom som skusala zmenu...dala som ho do postielky,,poboztekovala....dala mu oblubenu hracku ...zakyvala a povedala,ze ja budem spat v kuchyni...a naucil sa pekne zaspat

ak ale prepasiem "jeho"cas,mozem ukladat ako chcem...nezaspi...asi musis iba skusat...deti maju rozne fazy spankov...moj asi v dvoch rokoch mal problem,lebo dovtedy vstaval okolo 6tej a uz o 11tej sa ukladal...taku hodinku spal....potom sa zase tahal spinkat okolo15tej,tiez asi hodina...no a ten druhy rok bol kriticky v tom,ze uz nejako o 11zaspat nechcel...a tak som to posunula na 12-12:30...a to presuvanie z dvoch na jeden spanok bola mensia katastrofa...ale do dvoch tyzdnov sme sa naucili...akurat som ho davala viac vybehat a aj nieco sme citali,atd...ale nemal problem odvtedy zaspat aj sam a iba s boztekom a tym,ze spim vedla v kuchyni 😀

siska53
22. máj 2014

@brady1 nuz,moja si zmyslela asi cca 18-19m,ze ona uz na,prsniku na posteli poobede spat nebude..tiez problem,nie a nie zaspat. Nakoniec sme sa zhosli na tom,ze v kociku spinkat bude,odvtedy spinka tam. Je priputana,takze neujde a ani sa uz pred popoludnajsim,spinkanim,nechcela dojcit.
takze ak ste neskusali,skuste kocik. Pri malom mi to nejak nenapadlo vyskusat a to si on postupne rusil popoludnajsi spanok od cca 17.m..