Pomohol vášmu dieťaťu sirup Sedalia?

bambina18
14. máj 2014

Mamicky zaujimalo by ma ci vam pomohol sirup sedalia na lepsi spanok dietata. Možem ho dat ak ma dieta 11 mesiacov ci sa treba poradit s lekarom?

nanulik
14. máj 2014

nepomohlo, ani žiadne kaše na dobru noc ani iné podobné blbosti, povedala by som že to bolo ešte horšie. treba to vydržať a ked bude dieťa pripravené prespí celu noc (u nás to bolo skoro až v 2 rokoch)

vemala
14. máj 2014

Moja mala spavala odmalicka pekne celu noc.Len minule vianoce ( to mala okolo 17mes.) zrazu mala tyzden taky stav ze nechcela spat,v noci prespala nanajvys 20minut a cez den nic.Trvalo toto trapenie tyzden (nic jej nebolo,nebola chora) a bola tak unavena ze zacala vrazat aj do dvier a tak som zavolala lekarke kedze boly sviatky a ta mi odporucila tento sirup a uz po prvom podani dcerka sladko spinkala.Ked sa vsetko upravilo tak sme ho vysadili a vsetko sa vratilo do starych kolaji.Neviem co bolo u nas pricinou tejto poruchy spanku,doktorka vravela ze niektore deti tazsie znasaju aj zmeny v domacnosti (ako premiestnovanie nabytku a tak) ci nove vone,ktorych je pocas sviatkov teda urcite dost 🙂 len lutujem ze som si ho nezadovazila skor a cakala az tyzden.Tolko moja skusenost 🙂

terry33
14. máj 2014

Nám vôbec nepomohol

vladka306
14. máj 2014

Nam tiež nepomohol.Ale každé dieťa je iné.Treba vyskúšať.

monika1302
14. máj 2014

nam to ties vobec nepomohlo

ewca
14. máj 2014

my ho tiez mame, raz sa mi zdalo ze pomohol a potom druhykrat nie... nemate nejaky tip namiesto toho?

zankaj
14. máj 2014

Nepomohol ☹

cairka
14. máj 2014

Pomohol, ale až po dlhodobom používaní. Prvé výsledky cca. po 8-10 dňoch. Ono je síce písané, že sa má užívať len 10 dní, ale mne neurologička odobrila, že môžme používať dlhodobo