Pomôcka na správne držanie tela

23. sep 2023

Ahojte,
prosim, poradili by ste nejaku "pasivnu" pomocku na spravne drzanie tela v zmysle nejakeho korzetu alebo pod? Viem, ze najlepsie je cvicit... dakujem pekne ❤

deedol
23. sep 2023

protetika ma toto https://unizdrav.sk/tovar/962/napominacia-banda...
je to fajn, akurat si mi pripomenula, ze som ju uz dlho nemala.

kacena4
23. sep 2023

ako pise hore ta je super, netlaci, avsak bandaz treba nosit len chvilu nam dr kazal 3x 20 min denne

autor
23. sep 2023

@deedol
@kacena4 dakujem krasne a velkostne to sedi? Ze trebars bezne som L, ale teraz som po 4tom porode zase asi skor XL, tak ze ci kupit L alebo XL?

beata_k
Autor odpoveď zmazal
Zobraz
hortenziaj
23. sep 2023

@beata_k prečo?

deedol
23. sep 2023

@beata_k je to uni velkost, ale prisposobujes si to tymi suchymi zipsami.
ako pise aj autorka, jasne, ze treba cvicit, mne napr. pomaha cvicenie s cinkami a posilka, ale ked sedim za PC, tak sa hrbim, a toto ma az tak nepusti. inak to nepouzivam.

deedol
23. sep 2023

autorka, velkost cca sedi, ja som bola medzi velkostami podla tabulky a vzala som tu mensiu.

beata_k
Autor odpoveď zmazal
Zobraz
deedol
23. sep 2023

@beata_k ved ale ked sa natiahnu, tak si ich zmensis, ci? nechapem celkom, ci si videla to zapinanie.

beata_k
Autor odpoveď zmazal
Zobraz
deedol
23. sep 2023

@beata_k hm, no mne sa zatial nenatiahla, ale ok 🙂

ketrint
23. sep 2023

Ďakujem za tuto tému!!… ja som na HO sa strašne opustila, lebo nemám tak dobre prispôsobené miesto a hlavne nastaviteľnú stoličku a stôl ako mám v práci. ☹️ Takze sedávam doslova príšerne.
Pozriem tu pomôcku, ďakujem. 🙏🙏

ketrint
23. sep 2023

@kacena4 to je obmedzenie pre dieťa, alebo aj pre dospelého? Aj to nejako vysvetlil, že prečo len po 20min?

deedol
23. sep 2023

@beata_k este predsa len jedna otazka - urcite mas taku istu? lebo toto nie je uni velkost.

maros313
Odpoveď bola odstránená
Zobraz
kacena4
23. sep 2023

@ketrint rovnako pre kazdeho, a preto lebo ta ma len "napomínať" nie je to nato aby ti to držalo chrbat. ak mas dlhsie ochabuje ti svalstvo ktore mas zapajat pri drzani tela vlastnou vahou

beata_k
Autor odpoveď zmazal
Zobraz
kacenocka2
23. sep 2023

Takú istu bandáž má syn..nenosi ju,vraj ho to tlačí.. najlepšie je cvičiť..