ahojte, moja 4 mesačná dcérka sa mi v noci stále budí, má nekludný spánok,,a niekde som sa raz dočítala, že pomáhajú tie kamienky šťastia, atď..neviete poradiť či to funguje a ako sa presne volá?ďakujem 😉
Ano pomahaju, nam pomohoô tzv.šungit v kombinacii s kristalom, zacala spavat lespie, a to vazne, teraz idu zubky tak sa zase pokazila, ale inak fakt spavala lepsie, popozeraj, precitaj o tom a uvidis
Kde sa davaju nad hlavicku ci kde....ja by som tiez nieco take skusila ja uz som zufala maly mi uz 3 mesiace katastrofalne spinka, cez den vobec a v noci kazdu hodinu hore.nas extrem bol pravidelne kazdu pol hodinku od vecera 20.00 do rana 7.00 no des!
funguje to comu veris! ak veris nezivim veciam, ze nejaky kamen pomoze tak ... ja nezvivym veciam neverim, lebo nezive nemoze mat v sebe nieco zive (napr nejaku energiu, alebo podobne) iba aj to niekto zmantruje...cize manrtovana vec, nemoze byt dobra...Mne osobne by nebolo jedno kto pomala moju babatku spat, ci nejaka okultna mantrovana vec, alebo LÁSKA, POKOJ, RADOST, POCIT ISTOTY...a tieto atributy najde dieta v rodine ak rodina takou je...
ALE JE TO TAK comu veriš to ti pomoze..ajk veris zmantrovanej veci pomoze ti , len preto lebo jej veris..ak veris Bohu pomoze ti...atd...
kazde dieta je ine, niektore pokojnejsie niektore nie..ale deti z veci vyrastu..a ak nemozu spat nieco im je..takze treba hladat pricinu nie ohanat sa nad nimi nejakymi cudesnymi VECAMI
komisakpd.. cudesnymi vecami myslíš prírodne kamene? 🙂 ved z nerastov sa sklada zem...podla mna žive nežive..všetko čo pochadza z prírody ma energiu.. Zmantruje?? Vieš čo je mantra?? 🙂 😀
misha123: Kamienky uškodit nemožu.. Nečítaj ktory kamienok čo znamena a na čo pomaha.. popozeraj si len obrazky a mysli na maličku..ktory sa ti bude pačit ten si kup..až tak si o nom prečitaj čo znamena a stale to sedi..aj u skeptikov 🙂
🙂
ahoj mam 5 mesačného synčeka a kúpila som mu jantárový náramok ale žeby pomáhal tak to nemôžem povedať, je to len marketingový ťah. Dieťa potrebuje kľud, lásku a pohodu. 🙂 ale starší má v izbe feng-schui guľu na ukľudnenie a koncentráciu a v obývačke máme vysiace krištále na teplo domova tiež feng-schui a môžem povedať že každý kto príde k nám povie že sa u nás cíti príjemne a pohodlne ako doma. Je to overená metodika vyskúšaj, ale musí cez ne prúdiť slnko, každý kryštál je iný ked budeš kupovať musíš povedať že na akú svetovú stranu ho dáš a na čo by mal byť,kľud, láska,pohoda......., skús môžno pomôže.
No fungovať to funguje a nie sú to kamienky šťastia asi myslíš liečivé kamene.. pogoogli trochu a nájdeš ukľudňujúce...