Ahojte, poradte mi, prosim!
Moj syn ma pol roka a uz asi 2tyzdne mame problem s tym, ze zacal plakavat pri kazdom zaspavani cez den. Dokonca aj vonku v kociku. Chce spat, uklada sa ale stale len mrnci alebo rovno place. Toto sa opakuje vzdy v rovnakych casoch kazdy den posledne dva tyzdne. Nikdy som ho nemusela uspavat, nikdy takto pred kazdym dennnym spankom beprotestoval.
Doteraz s tym problem nebol, videla som, ze je unaveny, supla som ho do postielky, chvilku sa pohral a buval. Akurat som sem tam odbehla mu dat cumlik, ked mu vypadol.
Viete mi skusenejsie maminy poradit cim to moze byt? Regresia? Zmena rezimu?
Babo sa mení, prichádzajú rôzne obdobia. Nebude to stále také kľudne a pohodove... To mi ver
Este takto, ukladania na nocny spanok sa to ziadno nedotklo.
Zeby iba cez den bol problem vypnut a vecer nic?
@klaudia_k mozno este nie je dostatocne unaveny.
Moja si tiez casto sucha oci a ziva a ked ideme spat tak ma problem.
Ma 4.5mesiaca a musi byt minimalne 2hodky hore aby ako tak zaspala...a spi max 30min cez den
Moja presne polročná prešla na jeden denný spánok, doma v postieľke poobede. Vonku už sedela v kočíku a spať nechcela.
Možno by aj u vás pomohla malá zmena režimu.
Inaac co sa tyka tohi rezimu, zmenil si 3denne spanky na dva. Spi o 11tej hodinku a vonku okolo 14tej. Na nom vidiet, ze chce spat, uklada sa, oci cervene, len zrazu s hroznym placom. Nic nepomaha. V kocari, v postielke, na posteli so mnou, hojdanie.
Sa mi nezda, ze by vydrzal byt tak dlho hore keby som vypustila spanok o 11tej. Vstava o 8.30
@cervikpepik moja preesne toto iste 🙂 cez den slofiky 30min max hodinu 🙂 v kociari vonku vydrzi najdlhsie ale to musim vkuse chodit 😁😁a vecer najprv jemne pohupanie na fitlopte a tak prso 😁
@klaudia_k a kojíš ho alebo dávaš UM? moj vždy zaspal pri fľaši mlieka, to ho ukľudnovalo
@klaudia_k prirodzeným vývojom dieťaťa🙂viac vníma, je viac zvedavé, vníma viacero vzruchov....mozog viac vníma, preto nie je také jednoduché "vypnúť"ako u bábätka.....je to uplne normálna bežná vec.....