Polročné dieťa plače pri zaspávaní.

klaudia_k
26. feb 2020

Ahojte, poradte mi, prosim!
Moj syn ma pol roka a uz asi 2tyzdne mame problem s tym, ze zacal plakavat pri kazdom zaspavani cez den. Dokonca aj vonku v kociku. Chce spat, uklada sa ale stale len mrnci alebo rovno place. Toto sa opakuje vzdy v rovnakych casoch kazdy den posledne dva tyzdne. Nikdy som ho nemusela uspavat, nikdy takto pred kazdym dennnym spankom beprotestoval.
Doteraz s tym problem nebol, videla som, ze je unaveny, supla som ho do postielky, chvilku sa pohral a buval. Akurat som sem tam odbehla mu dat cumlik, ked mu vypadol.
Viete mi skusenejsie maminy poradit cim to moze byt? Regresia? Zmena rezimu?

mogaa
26. feb 2020

@klaudia_k prirodzeným vývojom dieťaťa🙂viac vníma, je viac zvedavé, vníma viacero vzruchov....mozog viac vníma, preto nie je také jednoduché "vypnúť"ako u bábätka.....je to uplne normálna bežná vec.....

medulienka81
26. feb 2020

Babo sa mení, prichádzajú rôzne obdobia. Nebude to stále také kľudne a pohodove... To mi ver

klaudia_k
autor
26. feb 2020

Este takto, ukladania na nocny spanok sa to ziadno nedotklo.
Zeby iba cez den bol problem vypnut a vecer nic?

ajka0207
26. feb 2020

@klaudia_k presne ako pises, zacal rozlisovat denny a nocny spanok.

cervikpepik
26. feb 2020

@klaudia_k mozno este nie je dostatocne unaveny.
Moja si tiez casto sucha oci a ziva a ked ideme spat tak ma problem.
Ma 4.5mesiaca a musi byt minimalne 2hodky hore aby ako tak zaspala...a spi max 30min cez den

patka06
26. feb 2020

Moja presne polročná prešla na jeden denný spánok, doma v postieľke poobede. Vonku už sedela v kočíku a spať nechcela.
Možno by aj u vás pomohla malá zmena režimu.

klaudia_k
autor
26. feb 2020

Inaac co sa tyka tohi rezimu, zmenil si 3denne spanky na dva. Spi o 11tej hodinku a vonku okolo 14tej. Na nom vidiet, ze chce spat, uklada sa, oci cervene, len zrazu s hroznym placom. Nic nepomaha. V kocari, v postielke, na posteli so mnou, hojdanie.
Sa mi nezda, ze by vydrzal byt tak dlho hore keby som vypustila spanok o 11tej. Vstava o 8.30

smejko25
26. feb 2020

@cervikpepik moja preesne toto iste 🙂 cez den slofiky 30min max hodinu 🙂 v kociari vonku vydrzi najdlhsie ale to musim vkuse chodit 😁😁a vecer najprv jemne pohupanie na fitlopte a tak prso 😁

janickacrazy
26. feb 2020

@klaudia_k a kojíš ho alebo dávaš UM? moj vždy zaspal pri fľaši mlieka, to ho ukľudnovalo