Polročné dieťa je v noci 8x hore

danii2
23. okt 2016

Dnes som pocitala,kolkokrat bola mala v noci hore.Ma pol roka.Isla spat o 20:30 a zobudila sa 8x ! Z toho 2x flasa,1x komplet zobudena uspavanie odznovu,zvysok sa pretocila na brusko a zacala plakat (nevie sa pretocit naspat), musela som ju otocit,pohladkat,dudlik a zaspala.Cez den mi spi 2x po 30 minut aj to ju musim pol hodinu uspavat na rukach.Co s nou robit?

zarja011
23. okt 2016

@danii2 ahoj,ak to predtym nerobievala,mozno jej idu zubky,vtedy bol aj moj drobec tak casto hore.. aj cez den vtedy malo spaval..teraz trosku tie zubky polavili a budi sa (plne dojceny) tak 3x za noc,pocuca si a spi spokojne dalej.Cez den to riesim satkou,ci nosicom,ked si nevie chytit spanok,napr.vcera od rana zaspal uz vynervaceny az o pol 3 v nosici a na vychadzke vonku v nom prespal do pol 7 🙂 a taky spokojny bol a usmiaty vstaval.

zarja011
23. okt 2016

@danii2 zabudla som napisat,syncek ma tiez pol roka

sorciera24
23. okt 2016

nic.....nas mladsi takto spaval do 21mes. .....ma 2 roky a stale sa obcas v noci budi......len vydrzat....hoci je to fakt narocne...

danii2
autor
23. okt 2016

@zarja011 Zubky nie,nic nema napuchnute,nevidno ziadnu zmenu ani na dasienkach ani v spravani.

danii2
autor
23. okt 2016

@sorciera24 Kym sa nevedela pretacat spala krasne iba 2x sa zobudila papat.

candii
23. okt 2016

moj ma za tyzden 11mesiacov a niekedy je hore aj 20x za noc. Jednak kazde dieta je ine .. mozne ho cokolvem trapit, zubky, hlad, smad. A inak moj tiez sa casto otacal na brusko a plakal ked sa nevedel.otocit naspat. je to len take obdobie.. treba vydrzat.. bude lepsie a mozno ... aj nie 😁

zarja011
23. okt 2016

@danii2 hm..no fakt je,ze mne sa par krat v noci,ked som sa konecne sla osprchovat,stalo,ze z izby megakrik a pan na bruchu,slzy ako krokodyl,a tiez nevedel,co dalej 🙂 teraz uz ked sa riadne vie pretocit,tak aj tie spankove polohy sa menia z chrba na bok a obcas na brusko,mozno ju teda aj toto budi..Chce to len trpezlivost,co narobime 🙂 Pokial sa nebudi,ze je chora,ci na nu cosi lezie,a ani zubky to nie su,tak to casom prejde,ked nauci lepsie ovladat telo a pohyby..moj drobec je obcas taky,ked potrebuje blizkost a tulit sa..opatrujte sa.

tenerifka
23. okt 2016

@danii2 mozno by som skusila nedat v noci mlieko, len vodu.....su mamky, ktorym to vyhovuje a nemaju problem vstat aj 10- krat za noc a dieta kojit/ krmit....mña by uz odviezli na psychiatriu.Moje vsetky prespali celu noc ( cca 9-10 hodin) este pred 3.mesiacom, ked sa v noci zobudili, nezazala som svetlo, nevytahovala z postielky, najprv som davala mlieko, neskor uz len vodu.....asi babenky usudili, ze nestoji za to budit sa kvoli vode a odvtedy sme sa vsetci vyspali-stastni rodicia, stastne deti

katarina644
23. okt 2016

@danii2 ahoj, moja dcera ked bola babatko sa budila aj desat krat za noc a furt cucala mlieko odo mna. nevyspata, znicena. spavala iba vonku aj na mrazoch. doma ani za otca. takze treba vydrzat. a spava od dvoch rokov sama v detskej izbe. a mame aj syna a ten tiez uz s nou spava v pohode v posteli. takze asi tak. treba vydrzat.

danii2
autor
23. okt 2016

@tenerifka Zazinam iba tlmene svetlo aby som videla dat mlieko.Zvysok nezazinam,nerozpravam aby chapala,ze je noc.No skusala som miesto mlieka cajik,ale nezaspala mi budila sa kym som jej to mlieko nedala.

jankaja
23. okt 2016

u nás najhoršie obdobie, čo sa nočného spánku týka, bolo práve vtedy, keď sa naučila pretáčať na bruško a nevedela sa pretočiť naspäť. Dovtedy sa budila v noci len raz, potom sme boli hore každú hodinu. Treba to prežiť, keď sa naučí pretáčať z bruška na chrbátik, bude to lepšie. Skúsila by som nejako zlepšiť/predĺžiť denný spánok. Mne keď sa zobudila doma po 30 minútach, tak som ju dala do kočíka a hurá voziť po dedine. V stojacom kočíku bola do 20 minút hore, v idúcom spala aj 2 hodky v pohode.

vsicka036
23. okt 2016

Náš bol taký istý. Teraz má 16 mesiacov, idú zuby a máme znova to isté. A spánok cez deň sa trošička vylepšil na hodinu okolo obeda.

stastnablcha
24. okt 2016

aj ja som si tymto presla.. ono to asi treba len vydrzat.. ja som uz bola tak zufala a nevyspata ze doteraz sa divim ak osom zvladla a prezila toto 🙂 a to este starsi syn bol tak 2x za noc hore a pytal mliecko.. ale neboj prejde to 🙂