Polotučné mlieko 4 mesačnému dieťatku?

risoriskoveronka
9. feb 2019

Co si myslite o polotucnom mlieku 4 mesacnemu dietatku. Skusili uz niekto ?

janinah
9. feb 2019

neskúsila,nebudem riskovať

koniarova
9. feb 2019

ani by ma to nenapadlo skúšať

katren
9. feb 2019

@risoriskoveronka neskusila a ani ma to nenapadlo 🤦‍♀️🤦‍♀️🤦‍♀️

ave17
9. feb 2019

A na co??? Daj normálne umelé, keď nekojis a nie šetriť na tomto :(

ellaafi
9. feb 2019
bellabell
9. feb 2019

@risoriskoveronka 🤦‍♀️

pusinka263
9. feb 2019

Ja viem o takom pripade,ale osobne by som to nikdy neurobila.

maaaaaaaria7
9. feb 2019

nie som "biomatka", ale nie. tak skoro iste nie,,, treba skúšať umelé.. možno po roku kravské.. ale aj to hned napíšu, že och nie kravské vôbec a ked už tak po dvoch rokoch 🙂

diewcatqoo
9. feb 2019

Ahoj, 4 mesiace je velmi skoro. Tak malinke deti nemusia dobre stráviť kravske mlieko, nehovoriac o tom, ze to predstavuje velku zataz na oblicky a vlastne cely maly organizmus, moze mat alergicku reakciu a pod. S kravskym radsej pockat do aspon do roka

zuzipolo
9. feb 2019

@risoriskoveronka po roku kľudne,ale do roka nie...to už na čom chcú ľudia šetriť..

evalin88
9. feb 2019

Kamoskynej malej dala svokra puding okolo 4 mesiacov a mala strasne bolesti bruška.

kluska
9. feb 2019

ak mas niekde v okoli overenu farmu, tak ano, y obchodu isto nie

ink
9. feb 2019

ani overená farma. Jednoducho nie. Umelé mlieka majú v sebe štiepené enzímy, upravenú laktózu, upravený pomer tuku a bielkovín a ďalšie nevyhnutné veci, tak prečo to obchádzať nasilu?

evittam
9. feb 2019

@risoriskoveronka Sesternica dávala od 3.mesiaca. Dcerka je v poriadku a zdrava. Ja by som to nerobila. Obr dojcene deti mali kravské z farmy od roka.

sonicka96
9. feb 2019

Takéto mlieko sa môže od 10 mesiaca

kristiii
9. feb 2019

@risoriskoveronka je pravda, ze ja som na kravskom mlieku vyrastla presne od tohto veku a som ziva zdrava, vlastne som bola vzdy menej chorlava ako brat ktoreho krmili sunarom (ja som z neho vraj grcala, preto to kravske, kedze vtedy nebolo velmi na vyber) ale v dnesnej dobe ked sa da najst vzdy nejake vhodne UM aj za rozumnu cenu by som to asi neskusala

vroni
9. feb 2019

Nie. A polotucne už vôbec nie. Ani po roku. Ani po troch. Nikdy.