Ahojky, prosim vas o radu. Moju 17 mes. dcerku uhryzol pes do licka a ma tam 1 steh. 😠 Ja viem, ze to nie je tragedia, ale ja som z toho nestastna a neviem ako sa starat o tu ranku. Nechcem, aby mala dcerka jazvicku (resp. aby bola co najmensia). Nemate niekto skusenosti s tymto? Co jej dat papat aby mala viac vitaminov, co zmenit, alebo nie? Dakujem pekne zienky. 😕
nam na to lekar odporucil len a len bravcovu mast po vybrati stehov. Skusim to teda striedat. Diki 😅
kamarátke pohrýzol pes - mimochodom ich vlastný 😖 - dcérku, ked mala asi 2 roky a mala zašité celé líčko, dobrých 15 stehov - vyzeralo to naozaj zle....dnes má jej dcérka 7 rokov a po jazve ani stopy. vraj najviac pomohla bio lampa - ožarovala to niekoľkokrát denne a oplatilo sa
určite mali na to aj kadejaké masti, ale to už neviem aké
Bzuco a kde chodili na tu bio lampu? Alebo to mali doma? Dik za radu
ja som bola tiez zasivana az az ked som bola decko a pamätam sa mi sme davali kamilkove obklady susene alebo caj vyvarit a potom davat na ranu.aj to prijemne vonia
ta bio lampa by zaujimala aj mna. bzuco, daj vediet, aka je to bio lampa?
cibulkas...prepáč, že tak neskoro...mali ju doma - tú od Zepteru
na nete nájdeš viac info
kocky tu lampu mozem tiez iba odporucat 😉 super vecicka
co sa tyka jazvy tak si s tym nerobte starosti moj maly si roztal peru pred rokom na 5 stehov a teraz sa treba poriadne zadivat aby nieco bolo vidiet masticku som davala nieco podobne ako je framykoin 😀 len to bola nejaka anglicka antibiotikova ale inak to iste ako nas framykoin 😉 podla mna sa ten jeden steh isto strati kym mala pride do puberty budu ju trapit ine veci ako jedna mala jazvycka
Zdravim, my sme tiez mali uraz na cele s jednym stehom. Hrozne ma to trapilo. Nic specialne sme s tym nerobili, ale kupila som v lekarni masticku na lepsie hojenie jazviciek a zda sa mi ze to prispelo k peknemu zahojeniu ranky. Masticka sa vola Cicabio krem.
http://www.bioderma.com/sk/nc/produkty/co-je-no...