Ahojte mamicky,robim si maly prieskum,ak viete pridajtevodpoved🙂
Vsimla som si ze ak su dvaja surodenci (zatial) vzdy maju opacne pohlavie dietatka prvorodenneho. Napr. Ja som mala prvorodenu dcerku a moja sestra mala chlapceka
Suseda mala dievcatko a jej sestra mala prvorodenneho chlapceka. Ako to mate vy vo svojom okoli,len zo zaujmavosti🙂
Ja mám dcérku a synčeka, môj brat ma synčeka a dcérku 😀
Manžel má dcérku a synčeka, jeho brat má synčeka, dcérku a synčeka 😀
Bratranec má synčeka a synčeka, jeho sestra má dcérku a dcérku 😀
Švagriná (žena môjho brata - viď bod 1) má synčeka a dcérku, jej brat má synčeka a dcérku 😀
Kamoška má dcérku, jej sestra má dcérku a synčeka 😀
Sesterka má synčeka, dcérku a synčeka, jej brat má synčeka 😀
Mohla by som pokračovať, ale neviem, čo z toho vyplýva... 😀
Poznám také, že jedna sestra: dievča,chlapec, dievča.....druhá sestra: chlapec, dievča, chlapec :D
@lilidada myslim,ze to je tak 50:50
Mamka je zo 6 deti, ona ma najstarsiu mna, spolu 4dcery a 1 syna. Jej sestra ma 1 syna (zatial), jej bratia: jeden 3xsyn, druhy: dcera,syn,dcera, treti: syn,dcera,syn, stvrty slobodny,bezdetny.
Ocko- prva dcera(ja). Ockova sestra: syn,dcera
Sesternica- 3x synovia; bratranec (sesternicin brat) 1x syn
Chce to vacsiu vzorku pre statistiku 😉
Moji svokrovci pochádzajú z 9 a 7 detí. Moja manželka má 38 sesternic a 2 bratrancov... A ešte brata, aby som nezabudol.
nema to absolutny suvis. my sme tri sestry a kazda mala prve dve deti len dievcatak, takze prvych 6 deti v rodine boli vnucky a za tym sa narodili 3 chlapci.
Ok dakujem za odpovede🙂) tu v okoli to vychadzalo tak ma zaujimalo ci aj inde,vidim ze nie,no neva. Dakujem vsetkym zucastnenym
@lilidada nahoda, tiez mame rovnake pohlavie
mam dvoch synov a dcerku sestra ma jedneho syna zatial.
ja mam syna, segra ma dceru 🙂
Sestra má chlapec-dievča-dievča, brat má dievča-dievča. Ja mám troch chlapcov 😉
Zaujimava teoria, asi ako urcovanie pohlavia podla tvaru brucha, chuti/nechuti a smeru zatocenia vlasoveho viru 😉 😀
AK mame malu statisticku vzorku: ja a brat, tak to vychadza: moj prvorodeny je syn, brat ma dceru.
Ked statisticku vzorku zvacsime, vyzera to inak: svagrina ma dvoch bratov. Ona ma dievcata dvojicky, jeden brat dve dievcata a druhy brat dvojicky chlapca a dievca.
Ked si statisticku zvorku zvacsime este viac, dostaneme sa ku tomu zhruba pol na pol, ako to na svete uz len raz je 😉 😀
Nie vôbec to tak nieje u nás. Ja som mala prvého chlapčeka, sestra taktiež chlapčeka, brat taktiež chlapca. Môj otec mal prvé dievča, moja teta (jeho sestra) mala prvé dievča a môj ujo mal prvé dievča tiež.
len zo srandy: moja mama aj jej sestra maju len dcery (obe po tri kusy 🙂 ..... babka dve dcery, jej sestra 4 dcery a medzi nimi v strede jedneho syna. svoka a jej sestra - obe synov. Takze do tvojej statistiky nezapadaju 🙂