Podľa čoho zistiť, či je plienka malá či veľká?

ivka2112
29. apr 2019

Ahojte zienky. Mame 5 tyzdnoveho chlapceka a riesim taku vec - podla coho viete, ze nejaka velkost plienky je ta spravna? Konkretne riesim to, ze my pouzivame pampers 1 (2-5 kg) - mame asi 4kg, ale maly ma trosku otlacene nozicky. Tak som si myslela ze asi potrebuje vacsie - skusili sme pampers 2 (3-6 kg). Lenze ked sa pokaka, tak mu zboku ta plienocka preteka a je spinavy na kompletku (aj ked spravne vyberiem kridelka po bokoch noziciek). Dakujem pekne.

marya2
29. apr 2019

Pokiaľ nemá plienku príliš stiahnutú, tak to nevadí, veď bez otlačenia sa to ani nedá. Skús mu vložiť svoj prst medzi plienku a nožičku a zistíš.

arcticcode
29. apr 2019

No podla mojcih skusenosti to s tymi vahami na plienkach prehanaju. My preferujeme lupilu a velkost 4 pise ze 7-18kg, coznje totalna kravina, kedze rozdiel medzi 7 a 18kg je vekovo rok a pol. Nas ma 10kg necelych a zacina mu byt ta plienka do 18kg mala....

saskia_98
29. apr 2019

@ivka2112 bez otlačenia to nepojde. Nato tam ta gumka je. Co sa tyka vahy, ja som mala hned 2ky plienky ale babylove. Mne sa maly z pampers plienok (iba jedna odskusana) vyhodil, zaparil, strasne to smrdi ked to je nacikane a prekakal. Ale celkovo tie vahy to je take no .. Špunto ma 9.3 kg a 4 plienky su take akurat pricom pisu ze su od 7-13 kg.

puticka7
29. apr 2019

hej hej, ono ta gumka predsa musi drzat tu plienocku na tele, bez nej by vsetko co tam nacika a nakaka vypadlo 🙂 no ak tam v pohode a bez namahy strcis prst, tak je plienka dobra

ninah1486
9. feb 2022
Používateľ ninah1486 je nedôveryhodný
Je možné, že nejde o reálnu osobu, ale o profil alebo viacej profilov vytvorených za účelom propagovať konkrétne výrobky/služby alebo účelovo manipulovať diskusiu. Pozri príspevky od ninah1486.

vyskusaj mu ju, su od vahy dietata