Prosím poradte mi syn ma 3,5 roka vecer prrd spanim moc nevypije vody dam ho vycikat chodi spat cca o 20 tej. Počas spania ho zobudím cca o 22:45 dam ho vycikat a nad ranom byva pocikany niekedy este do tych 22:45 sa pocika je to normalne alebo to zacat riesit lekárom. Dieta je svojské tvrdohlave rozum ma všetkému chape az na toto. Nestava sa to pravidelne tak cca 3-4 zo 7 dni. Viete mi prosím poradit. Mame staršiu dceru ale jej sa toto nikdy nestalo.
ahoj.tak ako.uz je tu, spomenute vyssie do 5 rokov je to v pohode..moja starsia dcerka mala.plienku na noc pre istotu do 5 rokov ale to z toho.dovodu ze ona sa vobec v noci nezobudi na to,ze jej treba curat.teraz ma 6 a pol a aj to s nou v noci kolo 23h idem na zachod.vypiska sa a spi do. 7 h rana...ma strasne tuhy spanok.a jeden z dvojiciek ma 3.5 roka a davam.mu plienku na noc este hoci rano.ju ma takmer.vzdy suchu.a cez den je odplienkovany cca 10 mesiacov.radsej tak akov noci menit plachty a pyzamo...
Presne tak. Nestresuj. Práve ten stres s ktorým ide spinkať to blokuje. Daj mu plienku a pusu. Keď uvidí že ty z toho nehysterčiš a že to nie je žiadny problém že sa pociká tak sa bude budiť suchý. Vždy ho pochváľ.
Ja som sa počúravala do 8 rokov. Vždy ma otec zmlátil ako žito. Až kým mu to psychologička vysvetlila. Zrazu bolo po probléme.
Este by som povedala, ze to je take normalne, ze sa to obcas stane 🙂 Ono to chce cas, niektorym detom to proste dlhsie trva, pokial to uplne odburaju
@spolocenskesatynela Do 5 rokov je to normálne. Musí dozrieť. Do 5 rokov to nerieši ani detská lekárka, ak nemá iné najaké patologické príznaky.