Pobyt v nemocnici s malým dieťaťom a návrat domov

vivien11
9. feb 2012

Ahojte. Otvaram tuto temu ak este nie je a chcem sa pyt hlavne mamiciek čo boli z detmi v nemocnici niekedy hospitalizovane ja mam7 mesacnu dcerku uz sme od nedele doma ale je uplne vymenena velmi chce spat hrat sa nema chut stale len pri mne ked odidem plače v noci sa budí zo sstrasnym narekom, odmieta papat ako zje dačo ale nie vela nie je to ako predtym ze mala aj desiatku aj obed veceru nechce odmieta .som z toho smutna mali ste aj vy taketo problemy z detičkami pominie to???

nika1502
9. feb 2012

ahoj ja som mala pripad ze sme boli v nemocnici ale trosku iny. Moj maly ostal v nemocnici odkedy sa narodil. Pri porode mu praskli pluca musel byt prelozeny na jisku patologickych novorodencov. V naruci som ho nedrzala cele krute dva tyzdne. chodit som za nim mohla len s ruskom na tvari, v rukaviciach a plasti. Takze mu chybal so mnou kontakt od narodenia. Bol v umelom spanku. Potom ho prelozili na oddelenie pat.novorodencov kde ma hospitalizovali k nemu. Tazko a pomaly sme si na seba zvykali. V nemocnici len spinkal a papal no teraz doma je to uplne ine. Vidim ze tazko si zvyka na zmenu. Dufam ze to cim skor pominie 🙂

martincca
9. feb 2012

ja som bola s malým hospitalizovaná v 1.roku, síce len krátko, ale bolo to strašne náročné, najmä tým že malý už mal svoj režim ktorý sa absolútne nezhodoval s tým nemocničným (ruch o 5-tej, budíček o 6-tej a večiekta dobre že nie o 18-tej:(( kedže malý bol stále veľký spinkáč, bolo to utrpenie, detičky stále plakali, aj v noci, proste horor:((
doma sa potom nevedel dospať, nechcel jesť, nevedel zaspať a strhával sa zo spánku, ja som si priniesla suvenír - nejakého nem. bacila:(( bol tiež "zamaminkovaný" ale prešlo to po 2-3 týždňoch sa všetko vrátilo do normálu.

karmelka77
9. feb 2012

@vivien11 no bohuzia je to sposobene tym pobytom v nemocnic, chvilu potrva kym si zvykne ze uz je doma, je to pre nu silny zazitok aj ked si myslime ze si to nemozu pamatat, ale mala sa o to viac naviazala na teba a place asi preto ze sa boji ked nie si pri nej...my sme boli v nemocnici ked malmaly rok tesne po narodeninach boli sme tam sice "iba" tri dni, ale doteraz vidim ze nezabudol, odvtedy place len vidi lekara...ked sme dosli z nemocnice tiez sa budieval par dni s placom ale preslo to...neboj urcite to zvladnete a prejde to...co sa tyka toho jedenia - no to ti neviem celkom povedat ako na to, lebo my sme boli v nemocnici prave preto ze nejedol a nepil, lebo mal plnu pusu herpesov, takze po nasadeni liekov ked samu ulavilo mi praveze doma zacal jest🙂)) drzim palce...

lea17
9. feb 2012

@vivien11 ja som bola hospitalizovana s dcerou 6 dni ked mala 4 mesiace a ten pobyt v nemocnici nam uplne rozhodil rezim ☹ Nakolko tam bol staly ruch a vizita 2x do dna a neustale navstevy lekarov. Cez den mi tam nespavala vobec a bola som rada, ze ako tak spala v noci. Tiez tam pochudla, nakolko nechcela mi tam papat. Ked sme sa vratili domov, bola tiez apaticka akoby bez zivota, niektore veci co vedela zabudla, tiez problem s papanim - kojenim. Ten to stav trval cca 2 tyzdne a potom sa to vratilo spat do normalu a bol to opat nas smejko. 🙂

vivien11
autor
9. feb 2012

Baby presne ako hovoríte všetky tu do jednej zmena rezimu oni si prisli hocikedy ako chceli zobudili ju mala tam tri hračky dokopy ani priestor na pohyb nič a čo sa tyka jedenia doniesli jej zemiaky paradajkovu omačkua masovu gulku 7 mesačnemu decku čo je mixovane príkrmy tak som jukrmila mrkvovym odvarom my sme boli kvoli hnačke uplne je domýlena čo sa týka jedenia nevie čo kedy ako mam pocit ze budem musiet začat odznova so zavedeníim večere desiaty ze začnem s obedmi a postupne lebo cele to nezvlada odmieta no ako uplny des tie nase nemocnice zeee a
@karmelka77 dufam ze to zmizne lebo mi srdce puka ked ju vidim a to ze ja chcem svoje dievčatko krasne usmiate presne ale upokojila si ma ze sa to vrati ja pevne dufam

@lea17
@lea17 dufam ze aj u nas sa vrati nas smejko opat :D ktovie čo ich tam tak traumatizuje a neviem si predstavit co by bolo keby som tam bola bez nej brrrrrrrrrrr zeby ma k nej nepustili bbbrrrr ved tam deti nechavaju revat do nemoty och:(((
@martincca ja som tiez chytila bacila presne ako ty nejaku hnačku teraz s tym bojujem malinka sa presne mamičkuje dufam ze to fakt prejde ak pišete
@nika1502 bozeee moja tak ty to ms hrozen ale on je hadam este maličky este si na teba zvyknete juuj drzim palceky velmi velmi nech je dietatko zdravučke a silnučke a neboj na maminku si velmi dobre zvykne