Ahojte mam 5tyz.babo a chcem sa opytat ze ci nemate podobnu skusenost. Nasa sa pri nocnom kojeni uplne rozbuntosi ako nie vzdy ale casto :D proste ju nakojim a niekrdy trva aj 1.5hod kym znova zaspi a po pol hodine az hodine sa zobudi nato ze je zas hladna . Skusala som uz aj neprebalit ked nebola pokakana raz to zabralo a raz nie. Viem ze je este malilinka a kazdy den a noc s nou je uuplne ina ale tak ci mate tiez stym skusenost. Dakujem...
Nekomunikovat, nehrat sa, neprihovarat, mat zapnute tlemene svetlo, ja neprebalujem iba rano samozrejme ked sa pokaka prebalim v rychlosti ..
možno Ti poradí niekto lepšie, ale mne pomohlo to, že v noci som kojila skoro po tme, mala som len orientačné svetlo, neprihovárala som sa drobcovi, aby som ho neprebrala, čo najmenej s ním manipulovať /jasné, že keď treba, vymeniť plienku/, ale v podstate nakojiť, nechať odgrgnúť a dať spinkať. A ešte som si spomenula, že som sa snažila ho kŕmiť hneď, ako začal byť nervózny, a vedela som, že bude chcieť papať, keď ťa už prebudí plačom, prebudí často aj seba.