Pľuzgierik na palci na ruke u dvojmesačného.

domka1205
23. okt 2019

Ahojte baby, prosím vás neviete niektorá čo môže byt toto, práve som si vsimla u malého pluzgierik na palci na ruke,inde som zatiaľ nespozorovala, pripadá mi to ako kiahna ale to asi nie, má akurat dnes dva mesiace..nemáte prosím skúsenosť? Snáď to nebude nič, len sa pre istotu pýtam,vďaka

nikpa
23. okt 2019

@domka1205 nie je to moluška? Z fotky to je ťažko...

zabina27
23. okt 2019

nemoze to mat z toho, ze si cumle ten prstek? ak si ty mala kiahne, tak babo by este malo mat vrodenu imunitu a kiahne by sa rozsirovali. ved uvidis, ako to bude dalej, natri napr. sudokremom

kittykat22
23. okt 2019

kiahne sa siria od krku - za usami a smeruju dole. Jeden na prstiku - to moc nevypada. Kiahni je ich hned par - take male cervene bodky - pozries sa, a uz ich ma 10.

zabina27
23. okt 2019

@kittykat22 vsade sa dozvies inak, ako sa siria, malemu zacinali na trupe (hrudnik, brusko), mne na bruchu

kittykat22
23. okt 2019

@zabina27 ale siria sa akoby z trupu smerom hore - nie z prsticka. Ale vies co, je to jedno. AK su to kiahne tak sa do 2 hodin dozvieme 😀

zabina27
24. okt 2019

@kittykat22 my sa to asi nedozvieme 😀 ale nemyslim tiez podla prsteka a to, ze ma 2 mesiace, ze by malo mat kiahne 🙂

domka1205
autor
24. okt 2019

Ďakujem baby, zdá sa, že to aj pomaličky mizne ako dnes pozerám , možno len štípanec od komára, pár som ich aj vymakla v byte 😁