Plná plienka v spánku

16. aug 2023

Mamicky prosim babatko spinka ale vidim ze je plna plienocka, vymenit babatku alebo nechat pokial sa zobudi ????? Dakujem

zuzuliennka1
16. aug 2023

ja som vzdy prebalila

autor
16. aug 2023

@zuzuliennka1 nebude plackat ak zobudim ?

taga
16. aug 2023

Vzdy som prebalila.. aj ked sa prebudili,plakali, nevedeli zaspat.. nenechala by som im vystipat rituse do cervena len aby som ich nezobudila

zuzuliennka1
16. aug 2023

tak to kazde dieta je ine, mne sa syn nebudil na prebalovanie, ja som mohla aj hrncami trieskat a spal.
ale ak by sa aj malo zobudit, zas uspis, ale plna plienka fakt nie.

misana84
16. aug 2023

Ja som nebudila veď teraz sú iné plienky a predpokladám, že sa budí na mlieko tak som mala rituál, že potom som prebalila

nikpa
16. aug 2023

Určite prebaliť. Precika sa a keď aj nie a plienka vydrží, môže mať zapareniny. Možno sa ani počas prebaľovania nezobudí...

vierkainka
16. aug 2023

Mne to pani doktorka sama povedala,ze prebalovat treba,aj za cenu,ze sa zobudí.Tak párkrát sa ti bábo zobudí a potom to už " vychytas" ako šikovne prebaliť,aby si ho pohybmi nezobudila, prípadne len tak aby minimálne mrncalo.Prebalovat však treba.Urcite.👍

lulu0123
16. aug 2023

Ja som prebalovala v noci mozno prve 3 mesiace, potom az rano.Nikdy nemali zapareniny,ani sa neprecikali.

vkatush
16. aug 2023

Ja som prebaľovala, lebo som jednak nechcela zapareniny a jednak dlhšie potom spal. Na plnú plienku sa mi zobudil v polke noci, ale ak som stihla prebaliť, spal až do rána.
Odporúčam body v predu na zips. Nezobudí sa ti pri tom (menšia pravdepodobnosť).

zorkahorka
16. aug 2023

Prebalovala som len pokakane plienky. Pocikane len vtedy, ak uz mal syn mokre bodycko. Na noc som davala pampersky, ony su na to stavane a vydrzia celu noc. Teda zvyknu... nikdy nemal zapareniny! ak prebalis, zrejme sa ti zobudi a mozes zasa uspavat. Zbytocne babu narusis spanok

angel993
16. aug 2023

Vždy som prebaľovala aj keď som vedela že potom budem uspávať zas. Trvalo to tak cca do 7. mesiaca. Potom sa už nebudili ak som ich prebaľovala v spánku.

nikasmile
16. aug 2023

Naša sa ani neprebrala pri nočnom prebalovaní 😃

taktotedanie
16. aug 2023

Vzdy som prebalila, vzdy..prebalujem 2x za noc, nespala by som ak viem, ze ma total plnu mokru plienku , za mna az nehygienicke..cez den prebalujes ak je mokra plienka a v noci nechas? Fuj
dieta sa mi este pri prebalovani nezobudilo

lucia13022023
17. aug 2023

Ja prebalujem keď sa dieťa zobudi na papanie, boli také noci ze sa mi nechcelo (stalo sa asi 2x) a ráno totálne precikany, mokré pyžamko... Od vtedy som si povedala ze aké by to bolo mne? Keby spím v mokrom, studenom a ešte aj s morským pyžamom..
Keby spinka a ja sa zobudím a vidím ze ma plnú plienku, tiež prebalim

simca06022011
17. aug 2023

Ak jedava vtedy prebal, Ak nie ja som malú prebaľovanie v postieľke, nezvykla sa mi ani zobudiť.
Ta plienka je studena podľa mňa, tiež by sa mi nepáčilo v tom byť:D

petamich
17. aug 2023

odkedy prestal v noci kakat neprebalovala som a pouzivala som nocne plienky s vyssou absorbciou, tie plienky su dnes navrhnute tak, aby noc bezne vydrzali a dobre odvadzali moc od pokozku, v zivote nemal zapareniny a precikal sa tak 10x a to bolo znamenie, ze treba vacsie plienky alebo ze muz ju nedal uplne dobre 🙂

emss
17. aug 2023

Ja som vždy prebalila a mala si tak zvykla,že ju teraz bezproblémov môžem prebaliť a spinká ďalej😊

dally55
18. aug 2023

Ak nemá kožu náchylnu na zaparenimy tak netreba, ja dám na noc lepšiu plienku ktorá neprepusti aj 12 hodín, prebalujem len ak v noci dávam už druhé mliecko lebo vtedy viem že jej už môže pretiecť plienka