Ahojte baby,
chcem sa spytat, moje dietatko pouziva plienky Pampers premium care uz od narodenia, sme spokojni, teraz mame velkost 2, a doma mam uz aj velkost 3... Ale... Ked si pozeram na nete, tak velkost 2 su aj od 3-6kg a potom aj od 4-8kg... A doma co mam velkost 3, tak tie maju napisane od 6-9 kg. Je mozne, ze pocet plienok v baleni ma aj pri danej velkosti iny rozptyl v kg???
Bojim sa, aby ked objednam Pampers premium care veľkosť 2 4-8kg, aby nedoslo nahodou 3-6kg...
Prosim, mate s tym nejaku skúsenosť?
Dakujem Vam 🙂
@mary841 ako píše vyššie, záleží od toho na aký trh boli určené. Zo stránky odkiaľ obednavate sa informujte koľko plienok bude v balíku a s akou hmotnosťou. A tiež môžem povedať že Pampers premium care neznesu toľko moču ako Lidl alebo DM plienky. Teraz je to ešte asi v pohode ale keď bude dieťa väčšie a viac nacika tak to bude citeľné.
Dávam ich už len na noc vydržia v pohode 12 hodin. A co sa týka veľkosti postrehla som túto zmenu hmotnosti ako zmenili teraz naposledy obal.
Ďakujem za vyjadrenia, aj ked som sa pytala iba na jednu konkretnu vec 😀 nevadi, tu na konikovi som si zvykla, ze zeny pridavaju aj iny nazor do temy 🙂 na Slovensku sa predavaju iba polske plienky, pokial viem.
Pekny den prajem 🙂
@mary841 tie rozdiely v kg a pocet plienok v baleni v kamennych predajniach a na nete su aj pri inych znackach. Vsetko zavisi od vyrobcu. Stalo sa aj mne ze kamaratka mala pampers rovnake balenie ako ja a jej vyhovoval a mne nesedel,u nej maly vydrzal vnoci v pohode s jednou plienkou a moja mala uz po 4 h precikana nakompletku🤷♀️ treba vyskusat a kupovat len z urciteho obchodu osvedcenu kilaž
@mary841 zalezi od toho odkial su dovezene,ci nekvalitne z Polska alebo z Rakuska.potom je tam rozdiel v baleni aj v oznaceni a bohuzial aj v kvalite...ja ich nepouzivam,niesom spokojna,malá mi je rano citit samy moc,precikana..to radsej Lupilu alebo Dada a za lepsiu cenu