Plienky na noc

luci550
22. nov 2020

Ahojte prosim poradte plienky na noc...mojav 17 m dcera teraz nosi babylove 6+ a vecer ich precika este pije 2x v noci umele mlieko. Pyta si UM ked nedostane, vstane a place. Prebalit sa nenecha, otaca sa na brucho a ked ju chcem otocit nenecha sa, hned sa hodi na brucho. Skusila som happy 6 tiez medzi nohami preslo tie by trebalo aspon raz vymenit babylove zase castejsie...ja uz som zufala...pampers 7 su male.

bona69
22. nov 2020

My máme od začiatku Lidl, a precikal sa za celý čas pár krát, a to ma vyše 1,5 roka

zuzkaa1991
22. nov 2020

@luci550 my používame babylove 5 ale pants ale ti sme uz odplienkovani len na noc davam ale tiez az ked zaspi..... alebo ked nosila plienky sme používali dady možno skuste pants rqz za.cas nam sa stalo ze precikala.,..budenie je ok nasa sa prestala budit az dovŕšení 2r. Daco pokiaľ nejdu zuby alebo daco iné

elizabet173
22. nov 2020

@luci550 zrušila by som mlieko, plakať bude či ho zrušíš dnes, alebo o pol roka, potom možno ešte dlhšie, lebo zlozvyk piť dva krát v noci mlieko bude mať ešte viac zafixovaný.

karollka21
22. nov 2020

@elizabet173 súhlas. A to ešte dávam do pozornosti kazivost zubov. Deti nemajú 2x v noci dôvod piť mlieko v roku a pol (hovorím aj z vlastnej skúsenosti, mám dve väčšie deti, pri prvom som mala podobný problém, pri druhom som už nedopustila nočné mliekovanie. A konečne som sa aj vyspala 🙂).

elizabet173
22. nov 2020

@karollka21 presne, na to som zabudla a to máme v rodine dvoch zubárov.

tata1401
22. nov 2020

@luci550 ja som mojej dávala 2 plienky na seba pampers pants

erikak123
22. nov 2020

@luci550 ja mam 15m dcerku a pije v noci esteraz mliecko a pouzivam pampers premium care a este sa mi nestalo ze by precikala

nikpa
22. nov 2020

@luci550 a pocas toho ako pije mlieko sa neda prebalit? A č. 6 nie je veľké, aku má váhu? Plienka ked dobre nesedí, menej vydrzir. U nas na nocne precikavanie najlepšie tiez baby love, niekedy precikal aj tie ale nie vzdy, ostatné vzdy a to som ho aj 2krat prebalovala počas noci. Neviem si predstaviť, ked vypije 2krat UM v noci kolko má moču a ci by to vôbec volaka jedna plienka pocas celej noci zvládla. Skor by som riešila to UM, znižovať jej davky nech vypije menej a davat jej viac jest normálnej stravy pred spaním a to prebalovanie. Akoze prepáč ale 17m dieťa ti poruča, ci ju prebalis alebo nie?? Aj moj maly sa tocil, metal, odstrkoval mi ruky, utekal ale bud som zvysila hlas alebo dostal po zadku alebo ked uz nic nepomaha, strc jej do ruky nieco co ju zabavi. U nas fungoval ovladac od TV alebo telefon, chvilu si to prezeral a zatial som ho rýchlo prebalila.

ivangeline
22. nov 2020

Môj sa tiež len občas precika. A máme Lupilu 5ky. Čoskoro má 2 roky. Asi by ste mali dávať menej mlieka do fľaše... on si cucne už len 2x po 100ml... Znižovať dávku by nebolo zle, či? Keď dáte o pár ml menej, ani si nevšimne. Každý týždeň 10ml menej, tak bolo v nejakej knihe.. že takto sa pomaličky dostanete k tomu, že to bude tak málinko, že sa ľahšie bude dať prestať.

luci550
autor
Autor odpoveď zmazal
Zobraz
nikpa
22. nov 2020

@luci550 ja to chapem, tiez som pisala o noci, ze nerozumiem ako ju nemozes prebalit a este ked aj pije mlieko, ved ho nepije na bruchu, leží pri tom na chrbte a asi si drží fľašu, cize sa neotaca, idealne rychlo pribaliť. Otočí sa, otočím späť a ked sa zobudí tak zasa zaspi ale ked je ti jednoduchšie aby sa každú noc prečurala, ok.

luci550
autor
Autor odpoveď zmazal
Zobraz
slnieckko
22. nov 2020

@luci550 môj má 2 a doteraz pil mlieko. Tiež keď nedostal spustil nepríčetný krik že zobudil celý dom, nedal sa utíšiť, uspať tak som počkala kým dostane trochu rozum a nechá si vysvetliť... Plienka má ráno 3 kilá 🙄 používam lupilu z Lidla veľkosť 6, mali sme aj iné ale pretiekli, týmto sa to stane len sem tam, odporúčam 👍