Ahojte mamicky.....nie ci len ja mam taky pocit...ale ako sa zmenila znacka na lupilu tak klesla aj kvalita....mala je kazdu chvilku precikana a to mozno len raz cikne do plienky....mame uz 5velkost ma dva roky...neviem ci je to kvalitou alebo mi este napadlo ze ako viac cika...silnejsi prud....tak nestihaju sat alebo nieco take....mate aj ty taku skusenost???? Dakujem
Moj ich sice neprecika,ale odkedy su lupilu,dost mi smrdia...raz za umelinou,niekedy dokonca za benzinom
@daduska272 moja skusenost je, ze ked mi maly precikaval lidl plienky precikal aj hociktore ine, bud mi vela cikal a malo som prebalovala, alebo zle zapla, popripade sa vela vrtel a sam si poposuval ponicil plienku, to obdobie preslo a zase boli vpohode lidl ten isty balik
My nevidime zmenu
@diabliq6666 Ano ten smrad som si aj ja vsimla
Tak to mozno bude tam ze vela cika naraz....a mozno aj tym ze mame vacsie brusko a ako sa jej to zosuchne dole a uz to nesedi ako ma
@diabliq6666 fuu. A to pouzivas? Ja som ich raz kupila ked boli v akcii a po otvoreni doma som sla hned vratit. Smrdeli benzinom. Umelina my tak nevadi - ved lopuchy to nie su. Ale tie benzinove by som fakt nepouzila
@daduska272 Ono máte pravdu, kvalita sa zmenila, no naša ich napriek tomu nikdy neprecikala ani predtým ani teraz. Možno vaša potrebuje menšiu veľkosť.
ja som tiez nejako nepostrehla, ze by boli nejake slabsie alebo co. to bude asi skor tym, ze ti viac cika 🙂
@dkethe tak benzinove nie..vymenili nam ich
@daduska272 aj tensie sa mi zdaju byt
Ahoj,my máme 4 mesiace a tiež sa mi to s plienkami lupillu stáva pravidelne aj keď si len trochu cikne,je plienka vlhká,mením ich každú chvíľu.Neviem sa dočkať až miniem posledné balenie a nikdy ich už nekúpim ☹
U nas stale v pohode...pouzivame 4ky a sme spokojni.
My pouzivame 1 od zajtra uz 2 a sme velmi spokojni. Mala som aj pampers premium, ale sa drobcobi vyhadzal zadocek. S Lupilu e velmi spokojni.
@daduska272 ja praveze naopak ked boli este toujures ci ako sa pisu take fialove dostali sme ich a tie bolli otrasne kazdu precikala vobec sa mi nepacili. Vtedy sme pouzivali biele pampers este bez tej sietky. Po tej afere sme presli na zelene sem tam na oranzove. Teraz uz je vacsia a cez leto ked vela pije vela ju prebalujem tak som skusila ze cez den na prechadzku jej budu stacit aj tieto Lidlove mali ich tusim za 5/eur tak som kuoila jeden balik a bola som milo prekvapena skusila som ju dat v nich aj spinkat a nebol problem tak som ich pobalila do dvoch sacikov a mame po 20 kusov u kazdej babky. Doma nosi uz len pampers nohavicky. V septembri bude mat dva roky.a ano niekedy ked sa poobede zobudi sa precika lebo uz cika naraz a vela a ta plienka to nestihne a je jedno co je pamperska lepiaca nohavicky alebo aj hociaka ina znacka stalo sa nam parkrat.. A smrad som si nevsimla. Ak chcete vonave odporucam Happy bella po otvoreni balicku krasna citronovo cajovnikova vona.
ak mate niekto zaujem predavam plienky Z Lidlu vel 4 + vel 5. kuk do mojho bazarika. ;)
....na trhu su teraz skvele plienky DADA a cenovo celkom fajn. Kvalita je super. Miminko ich len tak lahko neprecika
@alobalka ked tam dali sietku zacali sa deti zapatovat a trusila sa ta vypln malinka mala. Cely zadok od toho gelu a dost nepekne sa vyhadzala viac mamiciek to pisalo.. To ako im zmenili obal a dali do nich tu sietku kym bola babetko poizivali sme iba tie a nebol problem ziadny. Ale kamoska ma chlapca a oni ich pouzivali aj potom mozno dievcatkam to iba vadilo.. Tu mas odkaz
https://m.topky.sk/cl/10/1621229/Slovenskom-otr...
mam lupilu a som spokojna zatial ziadny problem
Ja ešte len teraz pôjdem kúpiť prvykrat lupila,doteraz som mala staré zásoby Z lidla toujours...ja som bola S nimi spokojná.....kupujem iba maxi,aby som ušetrila,lebo ich je tam najviac kusov.....máme veľa detí, A V noci majú ešte aj tí starsi plienku....dúfam,že nebude rozdiel V lupila ....celkom sa obávam.
@janalancome
tie dada sa dajú kde kupit Prosím,ako vychádzajú cenovo? ďakujem
ja mám lupilu plienky odkedy sa narodil malý, v decembri.. skúsila som aj pampers - otras... mamina mi semtam z rakúska donesie Babywell, tak tie sú vynikajúce, ale ja som s Lupilu plienkami max. spokojná, ani raz neprecikal, nič, suché, savé a práveže tenké, že nemá pod tepláčikmi guču (dokonca sa ma kamoška pýtala, či už nenosí plienky 😂 že ani nevidno že má).... Lupilu sú podľa mňa top
Moja mala dvojrocna sa z nich pokazde vyhadze, ale aj z tych predoslych toujours takze nam nesedeli ani tie ani lupilu. A co sa tyka mnozstva mocu tak najlepsie su babylove a pampers u nas 🙂
My tiež používame lupilu. Jeden syn v pohode aj v noci, nepreciká plienku. Druhý syn používa plienky lupilu cez deň, na noc mu dávam babylove, pretože lupilu mi precikal. Takto riešime my.
@daduska272 u nas je to stale to iste. Este ich nikdy neprecikala. Mama mi pred dvoma tyzdnami kupila z rakuska pampersky a hrozne som bola sklamana. Precikala ich a este ich tak upravili, ze hoci nosi 4ky, tak tam jej boli male 4+.