Plienky Lupilu

ivusinecka026
18. okt 2023

Dobré ráno mamičky
Prosim Vás chcem sa opýtať koľko € teraz stoja Lupilu plienky v lidli v letáku majú teraz akciu ze keď kúpiš jedny a máš aplikáciu tak druhé máš lacnejšie o 40% a ste spokojne s plienkami mi ich nepouživame.
Ďakujem za skorú odpoveď

valikadzm
18. okt 2023

@ivusinecka026 ja som ich asi pred mesiacom kupovala asi za ?6, 50? Už si to celkom nepamätám. Teraz kupujem plienky len sem tam tak už to tak nedržím v hlave. No kvalitné šli dole. Sú akési tenšie ako kedysi. Dávam ich už len na noc, takže neviem ako by obstali pri plnom využití.

ivusinecka026
autor
18. okt 2023

@valikadzm Ďakujem Vám veľmi pekne no použivame ešte cez den aj v noci este sa nepýtame davame na nočnik ale väčšinou utečie a vycika sa inde tak či sa mi oplatia kupit alebo nie.

scacchi
18. okt 2023

@ivusinecka026 vyskusala som ale za mna nie, velmi stahuju na brusku, najlepsie skusenosti mas s huggies a pampers pants, uz len na noc davam plienku

jj298
Odpoveď bola odstránená
Zobraz
lenka_vi1
18. okt 2023

Používali sme od narodenia, za.mna najlepšie raz som kúpila v akcii hughies aj Pampers a otras. Ráno plienka precurana. Lupilu vydržalo stále celú noc a to nacúral neskutočne vela, nikdy žiadne začervenania nemal.

lasona
18. okt 2023

Dostali sme ich a čakám kedy ich miniem,skoro každú jednu mi precika a to plienkach vôbec nie je plná...za mňa jedine babylove

marticka85po
18. okt 2023

Pouzivame od babatka a su super.ale tie zelene.nie tie zlate

nikol789
18. okt 2023

Ja som ich kúpila raz, a naposledy, tenké, mala mi ich celé precurala... Babylove používame, nedajú sa porovnať s lupilu...

lenkakoc444
18. okt 2023

@ivusinecka026 za mna nie v noci vzdy precurane

elisabethka
18. okt 2023

Za mna nie, skusila spm 1 balikl premium a katastrofa😅

gaby22
18. okt 2023

My sme spokojný s nimi tie premium vydržia dlhšie a neprecika ich tak rýchlo od 1 používame až po dnes a to sme na 5 už vyskúšali sme aj Pampers pants no strach mala taká červená bola vyparena že hneď leteli do koša a išli sme kúpiť lupilu nikdy viac drahé plienky neznamenajú že sú aj kvalitné a sadnu každému dieťaťu

dota6
18. okt 2023

@ivusinecka026 vyskúšala som v zelenom aj zlatom obale a teda nevyhovujú vôbec. Sú celkom podobné tým z dm-ka. Tenké a chýba im flexibilita. Ale vyskúšajte. Ako tu čítam, každému sedí niečo iné.
Ja osobne používam Pampers premium care. Pretože tie mi nepretiekli ešte nikdy 😇 hoc tá cena je taká aká je, nedám na ne dopustiť.

siera_springs
18. okt 2023

Tie z tesca su lepsie. Lidl plienky nekupujem, tenke, nedrzia dobre..

13riska13
18. okt 2023

Pri dcere sme pred 5rokmi kupovali zvacsa len lupilu plienky a boli sme spokojni teraz pri synovi ich kupime.sem tam.ale kvalita sla neskutocne dole takze radsej kupujeme tie od babylove z dm

mima1608
18. okt 2023

Dostali sme 2 balíky na plienkovej torte... Hrôza!!! 😳😳😳 Sú široké a krátke, malá ich totálne celé prekakala zakaždým. Používam inak buď Babylove alebo Dada. S tými takýto problém nikdy nemáme

mojvlk
19. okt 2023

U nás ok používali sme ale ti zelené , z hnedých sme mali nepekné vyrážky

balova10
19. okt 2023

@ivusinecka026 o nicom strašne tenké, my sme najspokojnejší s pampers alebo babysoft

balova10
19. okt 2023

@gaby22 takisto sme mali problem s pampers pants celá ritka zo zadu ako je ta gumička vyhadzana vyrazkami musia byt extrémne parfumované

tamta
20. okt 2023

Najlepšie je vyskúšať na vlastnom babatku, sama vidíš, ze co názor, to iny. Jednému su uzke, druhému široké, tretiemu precikane, stvrtemu vyhovujú. Veľa zlých nazorov som čítala aj na pampers, aj na huggies. Každé bábätko je iné, treba vyskúšať. Nedehonestovala by som ich len preto, ze su z Lidla..